Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C – Un plus de stil la pret bun

Televizorul Sony 55W808C are un cadru super subtire si se extinde aproximativ o jumatate de centimetru dincolo de extremitatile imaginii . Designul este unul futurist dar si compact.

 Sony 55W808C

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

In partea din spate sunt 4 porturi HDMI, socket pentru reteaua cu fir, dar si fara fir si 3 porturi USB pe care le putem folosi  pentru redarea continutului de pe dispositive de stocare ( USB sau HDD extern).

Pretul sau este proportional cu dotarile, astfel ca cei care doresc un televizor care sa le aduca un plus de stil in locuinta  pot achizitiona acest model.

Imaginile televizorului Sony 55W808C sunt create cu ajutorul unui LED. Televizorul nu beneficiaza de reglarea intensitatii luminoase sau noul motor de procesare X1 Sony, deoarece acest lucru a fost creat in special pentru 4K  , dar putem gasi Pro X – Reality Sony.

Acest lucru se bazeaza pe un depozit imens  de cunostinte despre diferite tipuri de continut pentru a simplifica procesarea video. Acest lucru rezulta imagini eficiente,precise , detaliat pline de culoare si contrast. Aceasta tehnologie va ajuta SONY 55W808C sa aiba un sistem automat destul de inteligent cand vine vorba de imagine/optimizare.

Review Sony 55W808C

Un lucru foarte bun, din punctual meu de vedere, pentru ca nimeni nu se prea deranjeaza sa regleze manual setarile televizorului. Televizorul are si un sistem de procesare al miscarii (Sony Motionflow). Acesta are un efect de 1000Hz , sisteme de rate de actualizare si de interpolare a cadrelor native . Toate acestea la un pret accesibil.

Chiar daca Sony 55W808C este destul de perspicace la selectarea automata a setarilor pentru imagine , exista cu siguranta anumite  trucuri pentru a imbunatati si mai mult calitatea.

Una dintre recomandari ar fi  sa reducem nivelul contrastului pe la 80-83 % si sa oprim ambele sisteme de reducere a zgomotului  atunci cand privim un continut HD de inalta calitate.

De asemenea , modul Black Adjust trebuie setat pe modul Low , pentru a creste nivelul de detalii al umbrelor. Iar setarea Live Colour in modul Low ofera o gama mult mai echilibrata de culori in acest fel .

Pret Sony 55W808C

Recomandarea noastra -> AICI!

Calitatea imaginii este pur si simplu ireala, iar acest lucru il vedem din prima clipa cand pornim televizorul ,datorita contrastului care este remarcabil facand scenele intunecate foarte realiste.

Aceste scene par foarte convingatoare , zone negre ale imaginii care arata suficient de intunecate  comparativ cu zonele luminoase. Pe scurt, foarte multa tehnologie intr-o “cutie” relativ mica la un pret accesibil!

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Televizoare