REVIEW – LG 43UP76703LB – Un TV de top pentru familia ta

La doua zile dupa ce am testat LG 43UP76703LB , am revenit ca de fiecare data cu un articol dedicat, in care va voi prezenta ce parere mi-am facut despre el! Ce pot sa va spun este ca am ramas impresionat de caitatea de redate a acestui model prin simplu fapt ca ofera o experienta de vizualizare excelenta. Haide-ti sa aflam mai multe.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand va pot spune ca ofera o rezolutie Ultra HD ce face ca imaginea sa prinda viata, dart si de contrastul de culoare ce te face sa apreciezi cu adevarat culorile acestui LG 43UP76703LB
De asemeenea modelul ofera o precizie de 4 ori mai mare ca la televizoarele conventionale HD.

Review LG 43UP76703LB

Ceea ce mi-a placut in special la modelul LG 43UP76703LB este functia de Active HDR ce ofera culori foarte detaliate si vibrante ce face ca imaginea sa prinda viata.

Pentru jocuri video, acest model impresioneaza dinou prin functia HGIG ce recunoaste performantele televizorului si calitatea imaginii si regleaza placa video HDR pentru a iti oferi o experienta de TOP HDR atunci cand joci jocul tau preferat.

Cat despre design nu mai zic, subtire si modern, cu linii fine si elemente calitative, acest LG 43UP76703LB este produsul ideal cand vine vorba de TV-uri UHD

Pret LG 43UP76703LB

Recomandarea noastra -> AICI!

Conculzia noastra este ca avem un produs foarte interesant la un pret de aproximativ 2000 lei. Noi am cautat pentru voi si v-am gasit o oferta mai buna pe care o gasiti mai jos.Succes!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare