REVIEW – Sony 55XH9096 – Un produs de lunga durata!

Salutare! In postarea de azi descoperim totul despre produs. Mai exact, aflam ce caracteristic detine, care este cel mai bun pret din Romania, dar si multe altele!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Haideti sa va spun. Sony are puține lecții de învățat în ceea ce privește designul industrial al unui televizor mare și este destul de sigur că XH90 își poartă ușor dimensiunile considerabile.

M-a surprins foarte tare cadrele care înconjoară acea întindere imensă a ecranului sunt subțiri și discrete, iar picioarele pe care stă sunt în formă de V aplatizate în mod similar. Pare puțin probabil ca un televizor atât de mare să fie altceva decât montat pe perete (chiar și ținând cont de greutatea sa semnificativă de 33 kg), dar dacă un proprietar ar avea o suprafață suficient de largă pentru a-l suporta, există mai mult decât suficient spațiu dedesubt partea de jos a ecranului pentru o bară de sunet substanțială.

 

Review Sony 55XH9096


Despre display, va pot spune ca panoul în sine este un ecran LCD de tip VA, care, în termeni generali, trebuie să fie considerat un upgrade al panoului IPS iluminat de margine pe care Sony l-a implementat pe modelul echivalent de anul trecut. Luminozitatea mai mare, volumul de culoare mai mare și uniformitatea îmbunătățită a ecranului promise de un panou VA cu matrice completă ar trebui să compenseze unghiul de vizualizare destul de limitat în comparație cu IPS – și merită să aveți în vedere că XH90 / X900H nu are tehnologia X-Wide cu unghi de vizualizare Gama emblematică Sony XH95 / X950H este totală. Clienții potențiali ar trebui să fie siguri că fiecare spectator va putea sta mai mult sau mai puțin direct în fața noului televizor.

 

 

Pret Sony 55XH9096

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs testat de noi, este de aproximativ 7.500 de lei. Noi am gasit pentru Dvs o super oferta pe care vi-o las atasata intr-un link de pe aceasta pagina.

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 55XH9096
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare