REVIEW – Horizon 32HL7320F – TV la pret irezistibil!

Daca sunteti in cautarea unui televizor bun si ieftin, ati ajuns unde trebuie! Eu am testat de curand Horizon 32HL7320F, iar in randurile urmatoare va voi prezenta tot ceea ce am aflat despre el. Pentru inceput, este important de mentionat faptul ca dispozitivul incanta cu un design modern, culoarea sa fiind cea neagra.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acesta are un ecran LED de 81 cm in diagonala. Asadar, eu il recomand spre a fi montat in dormitoare sau livinguri de dimensiuni medii. Datorita suportului din dotare, il veti putea plasa chiar si pe o comoda sau in biblioteca, fara a avea grija unui accident nedorit.

Cand am pornit televizorul Horizon 32HL7320F am incercat sa-l testez in mai multe situatii. Intotdeauna acesta a oferit imagini de o calitate buna, iar asta datorita rezolutiei Full HD de 1920 x 1080 pixeli pe care o suporta.

Sunetul nu m-a dezamagit nici el! Sistemul audio este de tip Stereo, iar cele doua difuzoare au o iesire RMS de 12 W. In plus, pentru o buna claritate, dispozitivul a fost dotat si cu tehnologii speciale care vor ajuta sunetul, precum: DTS TruSurround, DTS HD, Dolby Digital Plus sau Equalizer.

Review Horizon 32HL7320F

Acest televizor este destinat utilizatorilor care nu folosesc functia Smart. Chiar daca el nu o detine, ea va fi suplinita cu succes datorita conectorilor care va vor permite sa vizionati continut redat de pe: telefon, tableta, PC, laptop, hard sau USB Stick. Spun asta, deoarece TV-ul vine cu urmatorii conectori: Slot CI+, intrare PC D-sub 15 pini, minijack pentru casti, component, Scart RGB, intrare USB si 2 porturi HDMI.

Pret Horizon 32HL7320F

Recomandarea noastra -> AICI!

Dupa ce l-am testat, pot spune ca Horizon 32HL7320F isi merita banii, mai ales ca nu este scump! El are un pret general de aproximativ 950 RON, insa daca veti da click pe link-ul de mai jos, il veti gasi la o reducere irezistibila.

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Horizon 32HL7320F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare