Televizor LED UTOK, 121 cm, U48FHD1, Full HD- Design modern !

Daca va doriti un televizor mare sau pur si simplu un monitor elegant de dimensiuni ceva mai mari , atunci va recomand televizorul UTOK LED U48FHD1  care poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoasstra . Este un produs foarte bun care iese in evidenta cu un design modern  cu  un ecran Full HD  de 121 cm , un sunet clar si puernic , un tuner digital si multe alte functii interesante .

Sa incepem cu display-ul care este de tip LED cu o diagonala de 121 cm , destul de generoasa zic eu , o rezolutie foarte buna de 1820 x 1080 un contrast dinamic de 4000:1 , o luminozitate buna si un timp de raspund de 10 milisecunde . Deci , acest televizor este capabil sa rea imagini foarte clare si dumneavoastra veti avea  parte de o experienta vizuala foarte interesanta.

televizor-led-utok-121-cm-u48fhd1-full-hd

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Ecranul de dimensiuni mari mai beneficiaza si de un raport al imaginiii de 16:9 si de unghiuri mari de vizibilitatea oferind in acelasi timo imagini bune calitativ si colori vi , din aproape orice unghi in care priviti la ecran .

Review UTOK LED U48FHD1

Are si un sitem audiio stereo de 15 w care este ajutat de modure speciale ce permit redarea unui sunet clar fara distorsini chiar si la un volum ceva mai mare .

Puteti fixa televizorul UTOK pe orice perete al locuintei dumneavoastre cu ajutorul suportului de perete VESA care se monteaza rapid cu un minim de efort . Atentie , suportul este optional. Ca si conectivitatea televizorul dispune de un port VGA , o iesire audio digitala optica , un port USB 2.0 , o intrate RGB si trei porturi HDMI.

Pret UTOK LED U48FHD1

Recomandarea noastra -> AICI!

Din toate aceste dotari nu lipseste nici tunerul digital si slotul CI+ care va ofera posibilitatea sa receptionati transmisiuni TV digitale sau HD fara a mai fi nevoie de un decodor extern , iar inacest fel ceti scapa de cabluti inestetice , doua telecomenzi si veti reduce factura la energie electrica . Are integrat si un player multimedia cu ajutorul caruia puteti viziona continutul dumneavoastra preferat direct dupa un sick sau un hard disk extern .

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
UTOK LED U48FHD1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare, Utok