Televizor LED Smart Wellington, 109 cm, 43UHDV296SW, 4K Ultra HD – Wifi, Netflix si acces la internet

Saluari, ne-am gandit noi ca poate macar odata ati avut indoieli cand vine vorba de alegerea unui televizor. Noi va ajutam cu aceste informatii ca sa luati decizia potrivita. Noi vom descrie informatiile despre un model de televizor 4K Ultra HD disponibil tuturor, cu wi-fi si multe tehnologii moderne la momentul actual.

Astazi va prezentam televizorul LED Wellington 43UHDV296SW de 121 cm, care are un aspect placut si este foarte bine construit, atentia aratata detaliilor si finisajul foarte bine facut atrage concluzia ca este un televizor modern care merita toti banii fiind foarte accesibil.

capture

 

La prima vedere am observat ca este un televizor cu un ecran foarte subtire si un suport cu patru picioare care arata foarte elegant. Poate fi pozitionat in orice camera oferind un aspect modern, si nu numai, designul se deosebeste dar si calitatea imaginii.

Despre imagine putem spune faptul ca ecranul de 109 cm este 4K, Ultra HD si suporta rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, Contrastul dinamic este de 1100:1 si un alt lucru foarte bun putem spune despre luminozitate care este de 350 cd/m². Timpul de raspuns este de 8 ms si un aspect imagine 16:9. Unghiul de vizualizare este de 178 de grade, așa că vei avea vizibilitate din orice poziție impreuna cu familia ta.

Review Wellington 43UHDV296SW

Va voi menționa tehnologiile de procesare a imaginii:
Digital Noise Reduction
DYNAMIC CONTRAST
progressive Scan
NTSC Playback
Child Lock
Netflix
COMB FILTER (2D / 3D)
Hotel Mode
OSD

Digital Noise Reduction va stabiliza conținutul video din orice sursa de intrare astfel incat orice zgomot de fond va fi inlaturat de pe ecran si te vei bucura de o imagine curata, cum ti-ai dorit dintotdeauna.
Contrastul dinamic măsoară raportul dintre cel mai întunecat negru şi cel mai luminos alb pe care îl poate afişa un ecran, asa ca vei fi asigurat de cea mai buna luminozitate pentru ecranu LED care va afisa o cantitate potrivita de contrast pentru oricare scena care se desfășoară pe ecran.

Acest televizor are posibilitati de conectare la internet prin WI-FI integrat asa ca serviciile Netflix va sta la dispozitie si nu numai, si aici putem spune ca dispune de TV tuner DVB-T2/C/S2 (MPEG-4) Wellington 43UHDV296SW. Gasim de asemenea si 1 port USB care este disponibil pentru redare multimedia. Acest port de asemenea poate inregistra emisiunea preferata pe un memory stick.

Pret Wellington 43UHDV296SW

Recomandarea noastra -> AICI!

Bineinteles ca vom mentiona si cele doua porturi HDMI care va permite conectarea la alte surse video externe (exemplu laptopul personal). Sistem audio stereo NICAM este format din două difuzoare stereo integrate, cu o putere totală 2 x 8 W, care dă un sunet impresionant folosind tehnologiile Dolby Digital Plus si DDCO, care reproduce un sunet puternic și captivant, fără distorsiuni.

Acest model de televizor este potrivit pentru cei care doresc o imagine superba si o diagonala destul de mare. Noi am cautat produsul si l-am gasit in alte magazine la un pret aproximativ de 2.000 Lei.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Wellington