Televizor LED LG 24MT47D – TV si Monitor la super pret

Televizorul LED LG 24MT47D este un produs doi in unu, putand fi folosit si ca monitor. Acesta vine cu un pret mai mult decat accesibil pentru calitatile sale. Cei de la LG au reusit sa faca un televizor ieftin, dar in acelasi timp performant.

LG 24MT47D

Datorita dimensiunilor sale reduse, avand o diagonala de doar 61 cm, acest televizor isi va gasi locul si in cele mai aglomerate camere, putand sta chiar pe birou in locul monitorului la nevoie.

LG 24MT47D are o rezolutie HD, ecranul sau oferind protectie ochilor in cazul folosirii indelungate pe post de monitor. contrastul dinamic este de 3000:1, mai mult decat decent pentru un televizor de genul acesta. Reda imaginea in format 16:9 , si are o luminozitate de 250 cd/m2, avand un timp de raspuns de numai 5 ms.

Ca monitor lui LG 24MT47D nu i se poate reprosa nimic, dimpotriva el asigurand utilizatorului tot confortul necesar.

Review LG 24MT47D

Pentru functia de televizor este dotat cu tuner digital, dar si cu slot CI+. Daca tot avem un spatiu mic de ce sa-l mai ocupam cu deviceurile de la firmele de cablu? Datorita acestor dotari scapati de fire si de aparatura prin casa.

Din punct de vedere vizual asigura o experienta foarte buna. Diferenta intre HD si Full HD nu este sesizabila la aceasta dimensiune a diagonalei, astfel ca pe acest televizor poti vedea atat filme cat si transmisiuni sportive la un nivel ridicat, datorita tehnologiei folosite de LG pentru display.

Si totusi trebuie sa aibe si minusuri. Si unul dintre ele este dat de sunetul  care este destul de slab, aici apropiindu-se mai mult de puterea unui monitor decat de cea a unui televizor. cu o putere de 10W si fara tehnologii ajutatoare, la acest capitol LG 24MT47D ramane dator.

Pret LG 24MT47D

Recomandarea noastra -> AICI!

Nici la conectivitate nu sta excelent, lipsind intrarea HDMI, el fiind dotat doar cu un port USB 2.0, o intrare scart, o intrare component si o intrare PC.

Daca iti cauti un televizor cu pret bun, care sa asigura si functia de monitor, LG 24MT47D este alegerea perfecta. In general cei de la LG au scos pe piata produse de o calitate foarte buna, astfel ca si acest model pare un succes, daca ne raportam si la opiniile celor care l-au folosit.

In magazinele de specialitate acest model poate fi achizitionat cu preturi in jurul valorii de 950 lei.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Televizoare