REVIEW – LG 50UK6750PLD – Super reducere de pret !

LG 50UK6750PLD este un televizor ce ofera continut video la rezoltia 4K Ultra HD. Atfel, daca va doriti acest produs, va recomand sa cititi intai articolul de fata, deoarece la finalul sau veti fi bine informati in legatura cu el. Modelul vine intr-un design modern, fiind potrivit pentru orice ambient. Suportul din dotare respecta linia aspectului si ofera o stabilitate perfecta dispozitivului.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Recomand televizorul pentru incaperi de dimensiuni generoase, deoarece el vine cu un ecran LED ce are 126 cm in diagonala. Vorbim despre un Smart TV care foloseste sistemul de operare webOS 3.5. Cu alte cuvinte, veti avea parte de tot continutul dorit intr-un singur loc, cu doar o apasare de buton. Conectarea la internet se face usor, prin LAN sau Wi-Fi, iar navigarea va fi una fluida.

Review LG 50UK6750PLD

Asa cum va spuneam, LG 50UK6750PLD ofera imagini la super rezolutia 4K Ultra HD. Asta inseamna ca voi veti avea parte de continutul dorit redat la o calitate premium, care va va face sa va simtiti parte din actiune! Culorile sunt extrem de naturale, iar contrastul unul perfect!

Precum capitolul video, si cel audio se afla la cote inalte! Sistemul audio este unul stereo, iesirea lui fiind de 20 W. Calitatea lui superioara este datorata urmatoarelor tehnologii speciale: Smart Sound Mode, Ultra Surround, Magic Sound Tuning sau Clear Voice III.

Pret LG 50UK6750PLD

Recomandarea noastra -> AICI!

Stiu ca multi dintre voi nu puneti accent pe tehnologia Smart. De aceea, va invit sa vedeti lista conectorilor ce va vor permite sa conectati surse externe la acest TV: Bluetooth, Slot CI+, iesire audio, minijack de 3.5 mm, intrare video, intrare Scart, 2 intrari USB si 4 porturi HDMI.

Motivele pentru care recomand LG 50UK6750PLD sunt logice: televizorul este unul premium, ce ofera imagini impecabile si functii de top. El are un pret in piata de specialitate de aproximativ 3500 RON, insa daca veti da click mai jos, veti descoperi o super reducere pentru fix acelasi model!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 50UK6750PLD
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare