Televizor LED Orion, 127 cm, T 50D/PIF/LED, Full HD – 3 porturi HDMI si 2 Usb

Televizor LED Orion, 127 cm, T 50D/PIF/LED, Full HD

Salutari prieteni. Aceasta companie are istorie in producerea de televizoare foarte bune care functioneaza zeci de ani. Noile televizoare cu tehnologie LED de la Orion arata superb si calitatea designului este minunata. Imaginea are parte de un tratament special astfel incat vei surprinde toate detaliile pe ecranul de 127 cm Full HD.

Discutam astazi despre televizorul Orion T 50D/PIF/LED care desi este destul de accesibil el ofera calitate in design acesta avand o rama foarte subtire in jurul ecranului, si dispune de tehnologii care se regasesc pe modelele mai scumpe.

capture

Conexiunile HDMI si USB sunt deja un standard si ecranul care afiseaza o calitate Full HD si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli sigur te convinge ca este un model deosebit. Timpul de raspuns este de 8 ms si acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC. Tunerul digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil si specificam ca ecranul este destul de luminos avand o valoare masurata de 300 cd/m2 si dispune de 3D Comb Filter si NICAM High Contrast.

Pe partea de conexiuni Orion T 50D/PIF/LED dispune de SCART, PC In si de o Intrare Scart (RGB). Va prezentam toate conexiunile acestui model:
3 porturi HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
2 porturi USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare Scart (RGB)

Modelul acesta dispune de PVR Ready si poate inregistra emisiunile preferate pe un mediu de stocare USB. Dispune de o calitate decena a sunetului, si bineinteles daca doriti un sunet mai puternic puteti apela la un sistem audio dedicat. Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului privind dimensiunile televizorului specificam ca Orion T 50D/PIF/LED ca este o achizitie foarte buna cu un design Ultra Slim si cu sitem integrat EPG 7 zile care iti va arata programele care urmeaza la Tv pentru o saptamana.

Acest model are un consum energetic foarte mic si este o achizitie potrivita pentru cine isi doreste un televizor cu o diagonala mare si functii moderne. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 2.400 de lei.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Orion, Televizoare