REVIEW – Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55M5502, Full HD, Un televizor superb!

Astăzi am testat un super televizor Full HD care vine să ne impresioneze cu o calitate și o performanță excepțională. Samsung 55M5502 este un televizor LED Smart TV care oferă destule lucruri interesante la un preț destul de bun. Vă invit să descoperim împreună acest produs dar și prețul și locul de unde poate fi achiziționat cât mai avantajos.

Când mă uit la el observ că arată incredibil de bine având un design foarte modern și un picior foarte elegant care se potrivește de minune cu designul lui. Acum puteți să folosiți funcția de Connect Share pentru a transforma televizorul în centrul de divertisment de calitate. Asta înseamnă că puteți conecta un stick USB sau în hard disk portabil de pe care puteți accesa filme videoclipuri și muzică cu mare ușurință.

Modelul acesta oferă viteze mai mari dar totodată și performanțe mai bune. Samsung 55M5502. Fiind dotat cu procesor quad core Smart TV funcționează în parametri foarte buni și te va ajuta să te bucuri de performanțe optime la o viteză superioară pentru a te bucura de operațiunile tip multitasking. Trebuie să vă mai spun ca acuma noul Smart hub este un punct de acces către toate aplicațiile și sursele de conținut pe un singur ecran.

Review Samsung 55M5502

Să vorbim puțin și despre imaginea acestui televizor. La modul acesta contrastul este mult îmbunătățit afișănd detalii mult mai clare. Funcția Micro Dimming Pro va produce tonuri de negru mult mai puternice și un Alb foarte pur. Astfel imaginea va fi cu adevărat uimitoare. În aceste lucruri se ascunde și tehnologia Ultra Clean View care analizează conținutul afișat și îl va îmbunătății aduc îndura standardul pe HD sau Full HD. Va reduce automat nivelul de zgomot din imagine și te vei bucura de imagine mult îmbunătățită.

Pret Samsung 55M5502

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre display pot să vă spun că este un display plat cu o diagonală de 138 cm un aspect al imaginii 16 pe 9 care supoartă rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Sunetul este livrat de un sistem cu o putere totală de 2 x10 wați. Pruna aceste lucruri putem spune că televizorul beneficiază de conexiune la internet prin WiFi, având în dotare și un player multimedia integrat pentru a accesa fișierele multimedia de pe un stick USB pentru că televizorul este dotat cu două porturi USB. Am ajuns la partea care vă interesează cel mai mult.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 55M5502
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare