REVIEW – Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32M5670, Full HD, Potrivit si pentru camera copiilor!

Ne-am gândit că mulți dintre noi în perioada Sărbătorilor dorim să schimbăm câte ceva. Un nou televizor este o idee foarte bună așa că am descoperit un televizor smart care credem noi că merită toată atenția. Samsung 32M5670 oferă caracteristici impresionante la un preț destul de bun dacă este achiziționat de unde trebuie lucru despre care o să aflați în review-ul care urmează.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

[/vc_column_text]

Acest televizor chiar dacă are 80 de cm pot să vă spun că arată impresionant având un design foarte modern și ne va impresiona din prima clipa cînd îl despachetam. Are un suport elegant care se potrivește perfect cu designul modern al televizorului.

Pot să vă spun că acest televizor poate fi transformat într un centru de divertisment modern folosind funcția Connect Share. Fie că te conectezi prin USB sau HDMI de accesat foarte ușor conținutul de pe sursele externe de conținut. De exemplu la USB poți conecta un hard disk extern lucru important deoarece multă lume si tine o cantitate mare de date pe asemenea dispozitive.

Review Samsung 32M5670

Acum te vei bucura de culori bogății cu funcția Wide Colour Enhancer care va procesa imaginea folosind un algoritm extrem de avansat careva optimiza imaginile ridicândule către standardul HD sau Full HD fie ele că sunt filmate chiar și cu telefonul mobil.
Contrastul este mult îmbunătățită după câte am observat la Samsung 32M5670 deoarece funcția Micro Dimming Pro va produce tonuri mai intense de negru și un alb mult mai puternic oferind o claritate uimitoare.

Pret Samsung 32M5670

Recomandarea noastra -> AICI!

Să trecem la câteva caracteristici tehnice. Televizorul de la Samsung din gama 2017 bine dotat cu mai multe tehnologii care vor bunătății experiența utilizatorului de-a lungul timpului. Sunetul este livrat de un sistem stereo cu o putere de 2 x 10 wați care nu este un sistem puternic dar va livra un sunet foarte clar chiar și la volum ridicat. Imaginea ecranului de 80 de cm este full hd la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Pe partea de conectare acest televizor are integrat un tuner digital DVB-T2/C/S2 și o intrare de antenă. Conectarea la internet se face prin WiFi integrat și pe lângă acest fapt mai beneficiază de două intrări USB și 3 porturi HDMI.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 32M5670
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare