REVIEW – LG 24MT49VW-WZ – pret de top!

LG 24MT49VW-WZ este practic un dispozitiv 2 in 1! Mai exact, vorbim azi despre un televizor ce poate fi folosit, in acelasi timp, si ca monitor! Acesta vine in culoarea alba, avand asadar un design modern, ce isi va gasi locul fara probleme pe birou sau comoda. Suportul televizorului este unul rigid, ce asigura o stabilitate buna.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Modelul ofera o rezolutie HD, iar diagonala sa este de 24 inch, adica 60 cm. Din acest motiv, il recomand pentru incaperi precum dormitoare, holuri sau bucatarii.

Review LG 24MT49VW-WZ

LG 24MT49VW-WZ ofera o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, un aspect al imaginii de 16:9, un raspuns de 5 ms si un contrast dinamic de 1000:1. Asadar, putem spune ca modelul are caracteristici destul de bune daca tinem cont de categoria din care face. Imaginile si videoclipurile vor fi redate intr-un mod corect, culorile fiind unele vii si naturale.

Sistemul audio este stereo, iar iesirea sunetului este de 2 x 5 W. Acesta este ajutat de caracteristici precum: AVL, Virtual Surround si Equalizer, astfel ca claritatea sa sa fie una cat mai buna.

Pret LG 24MT49VW-WZ

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi nu este un Smart TV, el vine cu urmatorii conectori: Slot CI+, port HDMI, intrare USB, dar si cu slot pentru casti sau boxe. Astfel, voi veti putea conecta televizorul la orice dispozitiv extern.

Pe final, mai vreau sa va spun faptul ca modelul vine si cu urmatoarele caracteristici speciale: key lock, telextext, Cinema Mode, Gaming Mode, USB Game si nu numai.

Daca va doriti un televizor si un monitor in acelasi timp, LG 24MT49VW-WZ poate fi alegerea perfecta! El are un pret foarte bun de achizitie, iar daca veti accesa unul dintre link-urile din articol, aveti sansa chiar sa-l gasiti la o super reducere. Succes!

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 24MT49VW-WZ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare