REVIEW – LG 75QNED993PB

In urma cu o zi am descoperit produsul pe care vi-l prezint in urmatoarele randuri. Acesta are un raport pret/calitate excelent si este extrem de apreciat printre cumparatori.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat ca LG QNED mini LED reprezintă începutul unei noi ere a televizoarelor LCD. Ecranul revoluționar combină un mini panou LED cu tehnologia Quantum Dot NanoCell și oferă o plăcere atotcuprinzătoare de a viziona la televizor. Acesta este cu adevărat punctul culminant al televizorului LCD.

Review LG 75QNED993PB

Pot sa va spun ca datorită LG QNED mini LED, televizorul LCD ajunge mai departe decât oricând. Luminozitatea sporită, negrul aproape perfect și culorile strălucitoare sunt afișate pe un ecran ultra-mare uimitor. Acest lucru marchează un progres uriaș în evoluția televizoarelor LCD.

Hai sa va spun ca cel mai bun televizor LCD al nostru necesită cea mai bună rezoluție. Când vorbim despre crearea unei imagini de înaltă calitate, cu cât numărul de pixeli este mai mare, cu atât mai bine. LG QNED mini LED combină o densitate incredibil de mare de pixeli cu noua noastră tehnologie Quantum Dot NanoCell pentru o imagine 8K incredibil de realistă, care este mai detaliată ca niciodată, chiar și atunci când este vizualizată pe un ecran mare.

Pret LG 75QNED993PB

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs   are un raport de calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 30.000 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare