REVIEW – Sony 55XE7096 – Pret imbatabil!

Sony 55XE7096 este un televizor Smart despre care vom descoperi informatii din articolul de fata. El foloseste sistemul Linux, iar navigarea pe internet va fi una facila. Practic, cu o simpla apasare de telecomanda, veti avea acces la continutul dorit din mediul online.

Televizorul vine cu un ecran LED de 139 cm in diagonala, fiind perfect chiar si pentru livinguri spatioase. El are un design modern, iar suportul pe care il detine este specific Sony. Acesta ofera o buna stabilitate, scapandu-va de grija unui eventual accident mai putin fericit.

Review Sony 55XE7096

Sony 55XE7096 are un sistem audio Stereo, ce emite o putere totala de 20 W. Asadar, putem spune ca este suficienta pentru incaperi de dimensiuni medii. Totusi, mai important este faptul ca dispozitivul ofera un sunet clar, fara distorsiuni.

Capitolul la care sta cel mai bine este cel video. Modelul ofera imagini la rezolutia 4K Ultra HD, ele fiind formate din culori vii, apropiate de cele naturale. In plus, in permanenta televizorul va folosi caracteristici superioare, care vor ajusta si imbunatati imaginile.

Pret Sony 55XE7096

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa toate astea, dispozitivul vine si cu toti conectorii de care aveti nevoie pentru a reda continut de pe surse externe precum: stick USB, hard, telefon, PC, laptop si orice alt dispozitiv mobil. Acestia sunt: Wi-Fi, LAN, slot CI+, 3 intrari USB si 3 porturi HDMI.

In opinia mea, Sony 55XE7096 este un televizor de o calitate foarte buna, ce va satisface chiar si nevoile celor mai pretentiosi dintre voi. Daca aveti nevoie de un dispozitiv ce ofera functii de top, imagini clare si un sunet bun, modelul de fata vi se adreseaza.

Televizorul are un pret bun de aproximativ 4500 RON. Eu l-am gasit insa pentru voi la o oferta imbatabila, ce poate fi gasita daca veti da click pe link-ul din josul articolului.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 55XE7096
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare