REVIEW – Horizon 40HL5320F pret de super clasa!

Salutare si bine v-am regasit la un nou review despre cele mai bune modele de televizoare pe care le testam. In aceasta saptamana am avut in teste un model de televizor dintr-o gama disponibila pentru oricine. Este vorba de un model de televizor care readuce la viata primele game de televizoare romanesti – Diamont. Simplitatea acestor modele de televizoare a fost dusa kla un alt nivel, fiind adaugate USB 2.0, CI+ dar si mufa HDMI.

Modelul Horizon 40HL5320F este accesibil pentru oricine. Chiar daca a primit un upgrade cu numeroase optiuni, s-a pastrat un pret mic si accesibil. Asadar, Horizon 40HL5320F a fost echipat cu un sistem audio de senzatie care ajuta la experimentarea unor momente unice la fiecare vizionare cu ajutorul Dolby Digital Plus si NICAM Stereo.  Clear Motion Engine te ajuta sa traiesti fiecare moment intr-un mod deosebit chiar si cand te joci pe televizor. Se imbina rata de reimprospatare a imaginilor cu procesarea imaginilor conform standardului CME.

Review Horizon 40HL5320F

Ai parte de imagini de senzatie la cele mai inalte standarde intr-un format Full HD. Horizon 40HL5320F are o diagonala de 101 cm si rezolutie de pana la 1920×1090 de pixeli. Aspectul imaginilor este de 16:9. Ca si alte modele din aceeasi gama, Horizon 40HL5320F are disponibila o intrare pentru USB 2.0, intrare scard, minijack pentru casti, 3 porturi HDMI, dar si slot CI+. Noul slot CI+ te ajuta sa te conectezi la canalele preferate fara sa mai folosesti decodoarele clasice si o telecomanda suplimentara.

Pret Horizon 40HL5320F

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul testat de noi este disponibil pe culoarea neagra si are un consum redus de energie. In final, trebuie sa mai precizez faptul ca raportul pret calitate este unul excelent. Pretul modelului de televizor este de aproximativ 950 ron, dar am gasit o oferta mai atractiva pentru tine, pe care ti-o prezentam in randurile de mai jos.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 40HL5320F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare