REVIEW – Thomson 49UC6326 – UHD la un pret preferat de tine !

Salut, prieteni! Haideti sa descoperim impreuna tot ceea ce produsul acesta ne ofera, inclusiv locul de unde il putem cumpara la un super pret!

Absolut minunat este noul meu televizot Thomson Ultra HD SmartTV de 49 inchi are o carcasă din plastic subțire și are un finisaj de înaltă calitate. Picioarele exterioare ale designului din aluminiu arată, de asemenea, atrăgătoare și asigură o fixare sigură. În mod alternativ, poate fi atașat un suport de perete standardizat VESA 200 × 200 .

Ce ma dat pe spate dragi prieteni  sunt caracteristicile televizorului Thomson 49UC6326 UHD care sunt impresionante. Televizorul are un tuner triplu compatibil HD pentru DVB-C (cablu) / DVB-T2 HD (antena) și DVB-S2 (satelit). Pentru PayTV, cum ar fi CI + , Sky este un slot CI + gratuit. Timpii de comutare sunt între 3 secunde pentru canalele HD și 2 secunde pentru conținutul SD.

Review Thomson 49UC6326

O altă caracteristică este numeroasele caracteristici SmartTV. Thomson funcționează cu un procesor dual core, 2 GB RAM și utilizează un sistem de operare Linux. Serviciile de streaming precum Netflix și Youtube sunt pre-instalate și potrivite pentru streaming 4K. Din păcate, Amazon Video nu este disponibil și trebuie conectat prin Amzon Fire-TV, dacă este necesarsă fie retrofitată. În general, interfața SmartTV funcționează fără probleme și este foarte distractivă. În modul TV normal, sistemul de boxe oferă o performanță adecvată, dar pentru o experiență home cinema, recomandăm o soluție de sunet extern.

Pret Thomson 49UC6326

Recomandarea noastra -> AICI!

Ce imi place la  televizorul  meu Thomson este ca ooferă o calitate a imaginii incredibila. Televizorul are 49 inci si ma convinge cu o calitate ridicată a imaginii și echipamente extinse. Sistemul de sunet integrat este suficient pentru funcționarea simplă a televiziunii, pentru fanii de film, dar recomand o soluție sonoră externă.

La final pot sa va spun ca televizorul meu Thomson 49UC6326 oferă un raport foarte bun de calitate -performanta si pret care este  de doar  1350 de lei.Acest model l-am gasit foarte greu si pot sa va spun ca in romania il gasiti doar pe acest link

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Thomson 49UC6326
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare