REVIEW – Sony 85XF8596BAEP – pret foarte bun pentru un mini cinematograf!

Azi va recomand un super televizor, numele sau fiind Sony 85XF8596BAEP. Acesta are o diagonala incredibila, de 214.8 cm. Cu alte cuvinte, el va transforma incaperea in care va fi plasat intr-un mini cinematograf!

Desi modelul se va potrivi cel mai bine montat in perete, el a fost dotat cu un suport pe masura marimii sale. El formeaza patru picioare, ce asigura o buna stabilitate, eliminand riscul unui accident nefericit. Dispozitivul a fost dotat cu sistemul Android 7.0 Nougat, ceea ce inseamna ca utilizarea internetului va fi una usoara, posibilia pentru oricine care a detinut un telefon Smart ce foloseste acest sistem.

Review Sony 85XF8596BAEP

Odata pornit, Sony 85XF8596BAEP va atrage atentia absolut tuturor personelor din jur. Super ecranul LED ofera imagini impecabile datorita rezolutiei 4K Ultra HD. Va veti simti practic parte din actiune, deoarece claritatea si culorile sunt foarte aproape de cele naturale.

La capitolul sunet nu se poate spune ca impresioneaza. El are un sistem audio stereo de doar 2 x 10 W. Totusi, veti putea achizitiona separat un sistem 5.1 sau, de ce nu, un soundbar, pentru a avea o experienta cat mai placuta cu noul TV.

Pret Sony 85XF8596BAEP

Recomandarea noastra -> AICI!

Fiind vorba despre un produs premium, era de asteptat sa vina dotat cu multi conectori. Practic, datorita lor, veti putea vizualiza continutul favorit redat de pe orice sursa externa. Cei mai importanti sunt: porturile USB, intrarile HDMI, Bluetooth, minijack pentru casti.

Pe final, mai vreau sa va ofera o scurta lista cu caracteristici detinute de TV: magazin aplicatii, cautare vocala, control dinamic al iluminarii, timer, teletext, senzor de lumina sau modul eco.

Asadar, Sony 85XF8596BAEP este un super televizor ce ofera imagini incredibile pe o diagonala foarte generoasa. Pretul sau este conform asteptarilor, de 25100 RON. Nu va faceti griji insa, deoarece l-am gasit la o oferta foarte buna, pe care o puteti vizualiza cu un click pe urmatorul link.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 85XF8596BAEP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare