REVIEW – Bosch KGF39SW45 – pret promotional de vara!

Combina frigorifică este centrul bucătăriei. Dacă doriți să achiziționați o nouă combină frigorifică zilele acestea pot să vă spun că există mai multe oferte promoționale dar nu am găsit o super ofertă pentru dumneavoastră la modelul Bosch KGF39SW45 care este un model de top fabricat din cele mai bune materiale și oferă tehnologii Premium pentru un consum foarte redus de energie electrică.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Acest model prezintă câteva tehnologii de top pentru dumneavoastră. În primul rând aspectul său este destul de impunător și arată foarte bine în culoarea albă. Modelul are un oricine de 203 cm și are un volum total de 343 de litri. Este un produs de foarte Buna calitate dotat cu un sistem de răcire avansat de tip Multi airflow.

Sistemul de răcire multi Air flow este asistat de un ventilator care poate să producă curenți de aer unicorn care vor ajunge la toate zonele din interiorul compartimentului de răcire și din cel de congelare. La Ce sistem va împiedicat fluctuațiile de temperatură în timpul deschiderii ușilor iar timpul de răcire bineînțeles că va fi foarte redus.

Review Bosch KGF39SW45

Dotat cu tehnologia super Freeze va putea congela rapid alimentele proaspăt introduse în congelator. Pe lângă acest lucru este dotat cu tehnologia No Frost care îți va face o economie de timp foarte mare. De ce? Pentru că acest sistem No Frost va reduce umiditatea din aer și va împiedica crearea de condens și de gheață pe alimentele tale astfel dezghețarea va fi produsă în mod automat.

Pret Bosch KGF39SW45

Recomandarea noastra -> AICI!

Sistemul de prospețime vita fresh Pro va face temperaturile în compartimentul special să stea situate între minus un grad plus 3 grade. Acest compartiment este dedicat anumitor produse lactate sau carne de pește și prospețimea va fi asigurată. Există și un sertar care este ultra-uscat,  în acest sertar veti putea păstra produse din carne pe termen lung de timp în prospețime maximă.

Pretul de azi 19.01.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice