REVEIW – Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA – Simte racoarea unei veri la un pret pe placul tau !

Salutare, prieteni! Vreau sa incep prin a va spune, ca unitățile interioare ale noii serii IMPULSA au fost dezvoltate pentru a oferi cea mai avansată tehnologie disponibilă pentru toate bugetele. Este o serie compusă din două unități: MSZ-DM (25/35) pentru capacitățile mai mici și MSZ-HJ pentru capacitățile mai mari (50/60/71). Conceput pentru a reprezenta liniștea în casă, acesta atinge un nivel de zgomot în funcționare de numai 22 dB. Daca v-ati gandit sa inlocuiti vechile echipamente de aparate de climatizare, acesta ar fi din punctul meu de vedere un moment oportun sa o faceti! Mitsubischi DM25VA este pregatit sa va intre in case pentru a va oferi tot confortul de care aveti nevoie atat in ce priveste incalzirea cat si racirea!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

ECONO COOL este un mod inteligent de control al temperaturii,  care reglează atent cantitatea de aer direcționată către corp pe baza temperaturii de ieșire a aerului, permițând o îmbunătățire cu 20% a eficienței energetice. Unitățile MSZ-DM sunt compatibile cu serviciul MELCloud, care vă permite să controlați sistemul de aer condiționat prin telefonul dvs. Smartphone chiar si la o distant considerabila de casa.

Review Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA

 

Silentiozitate

De asemenea unitățile MSZ-DM au  fost concepute cu un filtru inteligent  care captează bacteriile, polenul si alti alergeni pentru a neutraliza un aer curat si proaspat. Pe de altă parte, aparatele  MSZ-HJ au un filtru capabil să prindă praful din aer, asigurând astfel un climat proaspat si sanatos intregii case.

Fiind incadrate intr-o clasa de eficienta energetica superioara A+, aceste aparate nu numai ca vin cu consumuri reduse de energie dar sunt prietenoase de asemenea cu mediul.

Pret Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA

Recomandarea noastra -> AICI!

Un dispozitiv exceptional, asta demnonstreaza Mitsubischi prin noul sau model MSZ DM 25 VA ,conceput cu inalta tehnologie  imbinata armonios cu un design finisat in linii moderne, care vine in intampinarea tuturor acelora ce viseaza la confortul irerposabil din caminul lor, atat in miezul verii cat si in perioada rece a anului. Daca mai punem la socoteala si pretul sau extraordinar in raport cu performanta, constatam ca achizitionarea acestuia va fi o investitie inteleapta!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Mitsubishi MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA
Stele acordate
51star1star1star1star1star