REVIEW – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 65210, 6th Sense, 6.5 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Vreau să discutăm acum despre o mașină de spălat cu încărcare verticală. Acest tip de mașină de spălat este dedicată persoanelor care nu au suficient spațiu deoarece designul compact va fi un mare plus. Este vorba despre modelul Whirlpool TDLR 65210 că reprezintă performanțe foarte bune în ceea ce privește rezultatele după spălare, și hainele vor fi aproape uscate cu storcătorul de mare viteză cu care este dotată.

Whirlpool TDLR 65210

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mașina de spălat are un aspect plăcut, și nu oferă foarte mult spațiu la instalare pentru că măsoară dimensiunile de: 90 de cm înălțime, lățime 40 cm iar adâncimea este de 60 cm. Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 6,5 kg fiind potrivită pentru o familie de doi sau trei membri. Deschiderea capacului se face prin partea superioară având un acces foarte facil pentru adăugarea hainelor în interior.

Review Whirlpool TDLR 65210

Mașina de spălat beneficiază de un sistem de programare întârziată care vă va ajuta să programați mașina de spălat să pornească automat în intervalul de orar convenabil pentru dumneavoastră. Vreau să vă spun că sistemul de blocare al accesului la interfața de control este foarte util pentru familiile care au copii mici. Există un display pe care dumneavoastră veți descoperi informații legate de programul aveți și durata acestuia.

Pret Whirlpool TDLR 65210

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul Whirlpool TDLR 65210 beneficiază de al șaselea simț așa că încărcătura de haine va fi cântărită datorită senzorilor și programul de spălare va fi optimizat pentru un consum eficient de resurse. Mașina beneficiază de un consum mediu anual de apă de 8800 L, iar pe partea de consum energetic mașina consumă doar 147 de kw pe an fiind plasată A+++.

Acest model este potrivit pentru o familie obișnuită si  recomandăm achiziționarea la oferta promoțională de astăzi.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool TDLR 65210
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice