Review LDK MYAZAHI9 – pret bezmetic!

Dragi cititori, bine ati revenit! Dupa ce am testat acest produs, am scris un review pe care va recomand sa-l cititi. Va voi dezvalui, pe langa detalii legate de produs, si ce parere mi-am facut despre el.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Despre LDK MYAZAHI9 pot sa va spun ca este un aparat de aer conditionat modern si bun, cu un estetic foarte placut, se va potrivi la fix cu orice mobila aveti in camera, putandu-l  astfel instala oriunde, fara griji. LDK MYAZAHI9 vine cu o telecomanda cu 11 butoane si un afisaj digital ce arata toate functiile dispozitivului si starea sa de functionare. Butoanele telecomenzii LDK MYAZAHI9 sunt: buton pornit-oprit, buton shortcut pentru comanda rapida, buton de schimbare a modului de functionare, buton de timer on si timer off, buton de schimbare a treptei de putere, buton de pauza, doua butoane pentru reglarea temperaturii, buton de pornire/oprire a baleierii aerului, buton led, buton turbo.

Review LDK MYAZAHI9

Sa va spun, LDK MYAZAHI9  este un aparat de aer conditionat puternic, cu cei 9000 BTU ai sai putand raci foarte rapid si camere mari, de 35 metri patrati. Tehnologia sa pe baza de invertor cu compresor rotativ si agent de racire r410a ii confera o eficienta sporita si un consum foarte redus. LDK MYAZAHI9 este in clasa de eficienta energetica la racire A++ si in clasa de eficienta energetica la incalzire tot A++, astfel va consuma foarte, foarte putin. LDK MYAZAHI9 poate fi folosit in orice anotimp, temperatura externa de operare fiind de la -15 la 50 de grade, functionand si iarna, si vara. LDK MYAZAHI9 produce 53 db, dar puteti reduce zgomotul setand o treapta de putere mai mica. LDK MYAZAHI9 are functii de racire, incalzire, dezumidificare, ventilatie, si nu se poate conecta la wifi.

Pret LDK MYAZAHI9

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs LDK MYAZAHI9 foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 1500 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LDK MYAZAHI9
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice