REVIEW – Lada frigorifica Zanussi ZFC1040WA, 98 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

Lada frigorifica Zanussi,  este un dispozitiv în care poti avea mare incredere, deoarece tehnica sa inovativa nu are cum sa te dezamagteasca! Astfel ca este inteligent, practic si mai mult decat atat poate fi foarte extreme de util oricarei gospodarii.  Dispozitivul utilizează sisteme moderne care ofera protectie maxima alimentelor ce vin depozitate in interiorul sau.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Congelatorul  Zanussi  ZFC 1040WA, vă permite să depozitați în mod convenabil alimente într-un spațiu cu un volum  de 98 de litri la un preț rezonabil. Dimensiunile sale compacte îl fac potrivit pentru așezarea chiar si  în spații mai restranse.  Dispune  de asemenea de  un coș de sârmă  lucrat din  material de calitate care permite plierea ușoară și accesul rapid ci convenabil la alimente.

Review Zanussi ZFC1040WA

Capacitatea de congelare atinge o valoare foarte bună de 9,5 kg în 24 de ore. Aveti de asemenea posibilitatea sa setați temperatura cu ușurință pe baza unui  control manual. Veți aprecia cu siguranță eficiența energetică a congelatorului – aceasta se încadrează în clasa energetică A + cu un consum energetic de 170 kwh/an, și zgomotul său scăzut de doar 43 db, face posibilă amplasarea acesteia aproape oriunde, fără a vă deranja.

Pret Zanussi ZFC1040WA

Recomandarea noastra -> AICI!

Volumul net al congelatorului Zanussi ZFC1040WA nu este unul foarte mare detinand 98 litri  dar cu compartimentare foarte eficienta astfel incat  daca esti bine organizat iti poti creea spatiu suficient pentru o depozitare cat mai avantajoasa.

Zanussi ZFC 1040WA  ar putea fi o investitie avantajoasa din punctul meu de vedere, data fiind tehnologia sa de ultima generatie, dar si  constructia compacta de  buna calitate! Congelatorul ofera  multe posibilitati, de aceea imi permit sa va recomand acest model care in plus detine si un raport calitate/pret foarte bun!

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Zanussi ZFC1040WA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice