REVIEW – Haier C3FE632CWJ – Un pret interesant !

In articolul de azi vom face un review la acest produs foarte interesant si va vom spune toate secretele despre el.Bonus veti afla cel mai mic pret al zilei din analizele noastre!

Mi-a atras atentia la acest Haier C3FE632CWJ faptul ca are o culoare si un design foarte placut, pe langa acestea are un consum de energie scazut, clasa A+ cu un consum estimat la 314 kWh/an, nivelul de zgomot 40 dB, clasa de clima N, SN, ST, T, inghetare rapida, camera 0 ° C ZeroZone/ChefZone, iluminarea interiorului LED. Mi-a placut foarte mult faptul ca balamalele sunt reversibile, frigiderul are un volum de 203 litri iar congelatorul 108 litri .

Review Haier C3FE632CWJ

Am observat ca modelul Haier C3FE632CWJ este un frigider modern cu două uși, cu o capacitate totală de 311 l. Mulțumită tehnologiei No Frost, veți uita de decongelarea persistentă a dispozitivului. Am fost placut surprins ca decongelarea se face fara inghet. No Frost este o tehnologie care garantează o circulație uniformă a aerului rece în interiorul dispozitivului. Datorită acestui lucru, înghețul nu se va mai acumula pe pereții laterali din interiorul frigiderului și pe produsele alimentare.

Mi-a placut foarte mult ca in interiorul frigiderului avem 5 rafturi iar pe usa 2 rafturi si unul mai special numit Sealbox, afisajul este pozitionat pe mijlocul usii frigiderului, pe langa tehnologiile folosite exista si un sistem de alarmare pentru atunci cand nu inchidem usa corect. Pot sa va spun de asemenea ca mi=a placut ca spatiul de depozitare al congelatorului este unul foarte incapator, avand 3 compartimente il face foarte usor de utilizat.

Pret Haier C3FE632CWJ

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Haier C3FE632CWJfoarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 3300 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Haier C3FE632CWJ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice