REVIEW – Panasonic TE35TKE – Scapa de caldura la un pret beton !

Bine v-am gasit, prieteni! Azi descoperim produsul Panasonic TE35TKE, un model de top, care incanta cu caracteristici de ultima generatie. In articolul acesta veti afla si ce opinii au cei care deja l-au achizitionat. Spor la cumparaturi!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va pot spune despre acest produs compact series ca are eficiență energetică ridicată – clasa energetică A ++ în modul de răcire și modul de încălzire A +, racind astfel foarte repede pe suprafete mari in cazul in care aveti o locuita open-space si trebuie sa acopere o suprafata mai mare de aer.

M-a lasat placut surprins si designul inovator al aparatului, si calitatea buna a materialelor din care este asamblat, avand suprafete special tratate care asigura o curatare mai rara a acestuia. Designul elegant combină perfect cu viziunea unei case moderne. Lățimea sa este de numai 799 mm și ocupă foarte puțin spațiu pe perete și se poate monta ușor chiar peste ușă.

Review Panasonic TE35TKE


Recomand cu placere acest Panasconic TE35TKE cel mai mult din punct de vedere economic, avand un mic consum de energie electrica datorat compresoarelor de ultima generatie care asigura un conum customizat de energie in functie de necesitati. Motoarele din oțel siliconic de înaltă calitate îndeplinesc cerințele de eficiență. Pompa de ulei de înaltă performanță este combinată cu rezervorul de ulei și asigură o mai bună lubrifiere. Bateria este considerabil mai mare și colectează mai mult agent frigorific necesar pentru instalații cu o conductă mai lungă. Compresoarele compresoare R2 folosesc un piston de rulare.

Pret Panasonic TE35TKE

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea mea finala este ca avem de a face cu un produs Panasonic TE35TKE super interesant! Pretul pietei este in jur de 3000 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic TE35TKE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice