REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA – Capacitate 290 l, Clasa A+, Full No Frost

Daca va doriti o combina frigorifica care sa aratate superb si sa indeplineasca cerintele din ziua de azi, modelul Samsung RB29FERNDSA este absolut necesar in bucataria moderna pe care o doresti. Vine dotata cu tehnologie Full No Frost si masoara o inaltime de 178 cm. Un lucru grozav este si consumul redus de energie, fiind clasata A+.

Samsung RB29FERNDSA

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Sistemele No Frost sunt separate in frigider si congelator astfel nu se face schimb de aer si bineinteles nici de mirosuri. Este un lucru minunat, pentru ca veti scapa de procedeul de dezghetare manuala.

Temperaturile modelului Samsung RB29FERNDSA sunt afisate din congelator si frigider pe un display LED si setarile de temperatura se pot face din panoul extern montat pe exterior.

Review Samsung RB29FERNDSA

Interiorul este racit acum uniform si se asigura o temperatura constanta si uniforma. Aerul rece este distribuit la fiecare raft in parte, asta este o diferenta majora de calitate care recomanda acest produs.

Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja nici unpic de caldura.

Despre compresorul lui Samsung RB29FERNDSA. Un compresor cu invertor digital controleaza automat viteza in functie de cererea de racire la cele 7 niveluri. Se utilizeaza mai putina energie si astfel se reduce uzura pentru o performanta pe termen lung.

Pret Samsung RB29FERNDSA

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 290 volum net total.
Frigiderul are 192 litri si congelatorul are 98 litri.
Spatiul interior a fost compartimentat foarte eficient si este organizat pe 3 rafturi de sticla si 3 suporturi pe usa.

Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase cu o performanta de congelare de 12 kg / 24h si sistem de dezghetare No Frost, si ofera si o tavita pentru producerea de gheata.

Alte aspecte legate de Samsung RB29FERNDSA sunt dimensiunea de 178 x 59.5 x 66.8 cm, si functiile de super congelare care asigura o racire rapida al alimentelor proaspat introduse in interior.
Inca un lucru despre acest compresor modern este faptul ca produce un zgomot mic de 39 dB.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung RB29FERNDSA
Stele acordate
51star1star1star1star1star