REVIEW – Masina de spalat rufe Arctic AED7201A+++, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Led, Alb

În acest articol vom discuta despre o mașină de spălat foarte interesantă care prezintă performanțe foarte bune și un afișaj led. Curățenia hainelor familiei tale este foarte important așa că oferta promoțională o voi dezvălui în cadrul articolului. Vei descoperi mașina de spălat Arctic AED7201A+++ care arată foarte bine și prezintă performanțe deosebite.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Mașina de spălat Arctic AED7201A+++ este clasată A+++ și beneficiază de un consum foarte redus de energie electrică. 176 de kW este consumul anual de energie electrică pentru modelul acesta. Modelul are un aspect modern și culoarea albă, măsoară o înălțime de 84 cm și o lățime de 60 de cm, așa că vei stii din start unde își are locul această mașina de spălat.

Review Arctic AED7201A+++

Vreau să spun că mașina are un afișaj în care arată etapele programului ales. Sunt disponibile 17 programe de spălare, foarte avansate cu rezultate extrem de bune de fiecare dată. Se poate selecta temperatura apei în 4 trepte și viteza de centrifugare în trei trepte. Modelul beneficiază de dispensere pentru balsam și pentru detergenți.

Având o capacitate de încărcare de 7 kg este suficientă pentru o familie de trei membri, și beneficiază de programare întârziată. La ce factori este important pentru cei care vor să plece de acasă și să vină acasă găsit hainele gata spălate și stoarse. Funcția de control al balansului este foarte eficientă și va ajuta la distribuirea rufelor în interiorul tamburului.

Pret Arctic AED7201A+++

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul beneficiază de un program rapid de spălare de 14 minute pentru hainele mai puțin murdare. Arctic AED7201A+++ oferă și posibilitatea de a bloca accesul la interfața de control pentru persoanele care nu au voie să umbli la controale. Dacă doriți să achiziționați produsul sunt sigur că există mai multe prețuri pe piață dar noi dezvăluim un preț foarte mic.

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AED7201A+++
Stele acordate
41star1star1star1stargray
Categories: Electrocasnice