REVIEW – Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S – Capacitate 309 l, Clasa A++, La un pret special!

Salutari. In acest articol vom discuta despre o combina frigorifica eleganta. Modelul Bosch KGV36VL32S vine pregatit sa ne impresioneze cu un spatiu mare de stocare si tehnologie moderna la un pret accesibil.

Bosch KGV36VL32S

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Poate ca nu pentru multi conteaza dar trebuie sa stiti ca acest model consuma foarte putina energie electrica. Este clasat A++ ceea ce inseamna ca este foarte eficient energetic.

Probleme cu gheata la vechiul frigider? Uitati de asa ceva! Modelul este dotat cu tehnologie Low Frost. Cu acest sistem umiditatea este controlata si vaporizata, astfel nu se va forma gheata pe alimente.

Review Bosch KGV36VL32S

Crisper Box este compartimentul special pentru legume si fructe care asigura o umiditate constanta pentru alimentele tale. Un lucru e sigur: acum vei beneficia de toata savoarea fructelor si a legumelor cu acest compartiment.

Iluminare moderna, cu tehnologie LED. Conceptul de economie este sustinut de sistemul modern de iluminat cu care a fost dotat Bosch KGV36VL32S. Iluminarea uniforma este un lucru ideal pentru a vedea foarte usor toate alimentele din interior.

Caracteristici Bosch KGV36VL32S

Recomandarea noastra -> AICI!

Afisajul LED si controlul touch intuitiv te va ajuta sa setezi temperatura cu mare precizie direct de pe usa aparatului frigorific.
Sistemele electronice vor seta temperaturile rapid la valorile dorite de utilizator.

Modelul acesta este foarte incapator. Capacitatea sa este de 309 litri volum net total. In frigider avem 215 de litri volum net si in congelator avem 94 litri volum net.

In interior gasim spatiul organizat pe 4 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa. Congelatorul este si el foarte incapator avand 3 compartimente, dintre care unul de dimensiuni mari BigBox.
Modelul de culoare argintie si dispune de usi reversibile.
Consumul anual al acestui model este de 227 kwh ceea ce il claseaza in clasa de consum energetic A++.

Ca un ultim aspect mentionam ca acest model are o dimensiune de 186 x 60 x 65 cm si motorul este foarte silentios, producand un zgomot de 39 dB.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Bosch KGV36VL32S
Stele acordate
51star1star1star1star1star