REVIEW – Whirlpool ART6502A+- Calitate si super pret !

Am descoperit un produs interesant despre care vreau sa va vorbesc astazi. Trebuie sa aflati multe lucruri interesnate, pentru a in urma testelor am tras niste concluzii care doresc sa vi le impartasesc.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Whirlpool ART6502A+ pot sa va spun ca este o combina frigorifica buna, foarte incapatoare, consuma putin si raceste foarte bine.

Review Whirlpool ART6502A+

Dar cea mai interesanta proprietate a combinei frigorifice Whirlpool ART6502A+ este ca a fost facuta sa apara ca un obiect de mobila, ca un dulap, sau sa se muleze in perete. Vizitatorii nu vor sti ca acolo este de fapt un frigider, si nu dulap.
Sa va mai spun, Whirlpool ART6502A+ are, in partea de frigider, 5 rafturi incapatoare, in care puteti pune orice. Rafturile sunt foarte rezistente, din sticla ranforsata. Oricat ati pune pe ele, nu se sparg. Sub rafturi este o lada foarte mare de legume si fructe, lata si adanca cat frigiderul. Pe usa frigiderului, in partea de sus, sunt doua rafturi mici, pentru oua, borcane, sticle mici si orice mai doriti sa puneti si incape acolo. Sub acele rafturi se afla un raft mai mare, mai incapator si mai rezistent, cu mai mult loc deasupra – pe inaltime, acest raft fiind special creat pentru a tine sticle mari si grele.

Sa va zic, nici congelatorul nu e mai prejos. Whirlpool ART6502A+ are un congelator foarte incapator, si este separat in 3 lazi: sus, o lada destul de mica, dar foarte buna pentru obiecte plate dar cu o arie mare, cum ar fi cutiile de pizza si tavile de gheata, mai jos sunt doua lazi mari pentru diverse produse alimentare.

Pret Whirlpool ART6502A+

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Whirlpool ART6502A+ foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 1600 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Whirlpool ART6502A+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice