REVIEW – LDK AEOLUS 9 INVERTER JB – Racoarea unui pret beton !

În acest articol vom discuta despre un aparat de aer condiționat care vine cu o capacitate de răcire de 9.000 BTU și o garanție extinsă de până la 5 ani. Este vorba despre modelul LDK AEOLUS 9 INVERTER JB, căreia doresc să îi fac un review complet asupra caracteristicilor sale deosebite, și să dezvălui o ofertă promoțională pentru cititorii noștri.

Prevăzut cu un invertor dotat cu tehnologie modernă pentru compresor, modelul va consuma foarte puțină energie electrică la răcire și la încălzire, eficiența energetică fiind crescută la A+++. Capacitatea generală este de 9.000 BTU și aparatul va putea face față încăperilor de maxim 26 metri pătrați. Temperatura minimă de operare în modul de răcire este de – 15 grade, iar temperatura minimă de operare pentru încălzire este de 15 grade.

Review LDK AEOLUS 9 INVERTER JB

Modelul fiind dotat cu un filtru antibacterian lavabil vă va proteja locuința de virusul neplăcute sau particule de praf. Va fi filtrat și introdus în locuință la cea mai bună calitate. Veți avea parte de un aer proaspăt tot timpul anului cu modelul LDK AEOLUS 9 INVERTER JB, numărul dreptelor ale ventilatorului sunt 3 și pot fi acționate din telecomanda din dotare.

Pret LDK AEOLUS 9 INVERTER JB

Recomandarea noastra -> AICI!

Să vorbim puțin despre unitatea internă. Debitul de aer pentru unitatea internă este de 270 m cubi pe oră respectiv 420 de metri cubi pe oră la capacitate maximă. Iar nivelul de zgomot pentru unitatea internă este de minim 25 decibeli și maxim 40 decibeli. Având o culoare neagră cu margini albe Arată foarte bine această unitate și se va potrivi cu siguranță în camera de zi.

Suntem de părere că LDK AEOLUS 9 INVERTER JB  este alegere foarte bună pentru prețul la care poate fi găsită, așa că verificați oferta de mai jos.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LDK AEOLUS 9 INVERTER JB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice