REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY – Capacitate 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LED

Salut. Astazi este foarte greu sa decidem ce masina de spalat este buna pentru noi. Daca cautati calitate si performanta, atunci Bosch WAT28460BY trebuie sa fie una din variante. Ofera capacitate de 8 Kg si o viteza de centrifugare de 1400 RPM , plus alte tehnologii moderne care va asigura rezultate exceptionale dupa fiecare spalare.

Bosch WAT28460BY

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Bosch WAT28460BY

Acum nu vei mai avea semne de intrebare. Vei sti din start consumul de energie, la selectarea programului de spalare ales. Eficienta este foarte ridicata la A+++ si sisteme inteligente vor optimiza ciclul de spalare in functie de incarcatura si de materialul hainelor.

Pentru ca veti avea parte de eficienta maxima vom specifica un alt aspect esential oferit de Bosch WAT28460BY care este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Garantia a fost extinsa de producator la 10 ani pentru acest motor.

Tehnologia ActiveWater Plus este dotarea minunata de care va spun ca veti fi incantati. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia.

Tamburul are un design deosebit. Tamburul VarioPerfect™ asigura spalarea delicata de care are nevoie hainele tale.

Inca un lucru esential de mentionat este Certificare ECARF pentru programul AllergyPlus. Acest program este dedicat oamenilor care sufera de alergii.

Caracteristici Bosch WAT28460BY

Modelul acesta ofera un afisaj LED cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse si durata ramasa pana la finalizare. Interfata de control functioneaza cu tehnologie TouchControl.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Programele sunt diverse si variate in functie de nevoile tale.
O parte din programe disponibile:
Program rapid 30 /15 (min)
Rapid/Mix, Evacuare/Centrifugare, Camasi/Bluze, Culori inchise, Curatare tambur, AllergiePlus, NightWash, Delicate / Matase, Program lana si Program Sport.

Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata. Semnalizare acustica la terminarea programului de spalare este inca un factor important.

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pe senzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Vibratiile sunt mult mai reduse cu ajutorul sistemul care controleaza electronic balansul.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 84.8 x 59.8 x 59 cm.
Material tambur: Inox.
Volum tambur: 63 litri.
Deschidere hublou 165 grade
Diametru hublou 32 cm

Nivelul zgomotolui la spalare este de 49 dB iar la centrifugare este de 74 dB.
Consum mediu anual de apa este de 9900 litri.

Pret Bosch WAT28460BY

Calitatea produsului este remarcabila. Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 21.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Bosch WAT28460BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star