REVIEW – Vonino LE-4080Z pret foarte bun!

Astazi te invit sa descoperi un model de televizor foarte bun pe care l-am testat timp de o luna impreuna cu colegii mei. Ne plac modelele celor de la Vonino fiindca imbina calitatea cu design-ul modern care face ca modelele lor de televizoare sa fie foarte atractive din toate punctele de vedere. Mai jos vom descoperi impreuna principalele avantaje ale acestui model de televizor si de ce merita sa il achizitionezi.

 

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Televizorul Vonino LE-4080Z are un ecran de 127 cm si ofera imagini in format Full HD. Aceste imagini sunt predate la o rezolutie foarte inalta de pana la 1920×1080 de pixeli. Continutul este de foarte buna calitate datorita celor mai noi tehnologii implementate astfel incat sa transforme fiecare utilizare intr-o experienta inedita. Iti recomand cu incredere acest model de televizor pe care il poti folosi sa urmaresti filmele si serialele preferate ca la cinema.

Review Vonino LE-4080Z

Cu Vonino LE-4080Z ai parte de multe modalitati de conectare. Prin porturile HDMI poti conecta rapid dispozitive cu redare FHD, in timp ce prin USB poti sa conectezi alte memorii externe pentru a reda video si imagini. Noul filtru 3D Combo ofera culori calde si vii la fiecare vizionare. Cu noua interfata CI+, modelul de televizor Vonino LE-4080Z ofera o calitate superioara a imaginilor si elimina televomanda suplimentara. Controleaza, asadar, posturile preferate doar cu o singura telecomanda. Playerul multimedia integrat iti permite sa salvezi emisiunile preferate pe o memorie externa.

Pret Vonino LE-4080Z

Recomandarea noastra -> AICI!

Bineinteles ca si acest model este foarte prietenos cu mediul. Se utilizeaza tehnologia LED, cea care ajuta la economisirea energiei chiar si cu peste 30%. In final, precizez faptul ca raportul pret calitate este foarte bun si il recomand cu incredere. Pretul acestui produs este in jur de 950 ron, dar am gasit online o oferta atractiva pe care te invit sa o descoperi mai jos.

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vonino LE-4080Z
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare