REVIEW – Mitsubishi MSZ-HR42 – Capacitate de racire optima !

Cu doar o ora in urma am terminat testele pentru acest produs Mitsubishi MSZ-HR42. Pe mine m-a impresionat placut, de aceea i-am dedicat o postare in care vi-l voi prezenta pe larg!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca beneficiile utilizatorului sunt:design alb compact și elegant,Foarte eficient din punct de vedere energetic, utilizând agent frigorific GWP R32 scăzut interfață Wi-Fi opțională disponibilă acum cu acest model, permițând controlul și monitorizarea. folosind un smartphone, tabletă sau PC prin intermediul aplicației MELCloud.Nivele sonore extrem de silențioase, oferind în același timp o aer condiționat economic, cu cifre SCOP / SEER îmbunătățite.Temporizatorul săptămânal permite un control mai bun al programării.

Review Mitsubishi MSZ-HR42

Mi-a placut faptul ca Acest sistem split este foarte silențios, extrem de eficient, atât încălzirea cât și răcirea sunt excelente și aș recomanda acest brand oricui. Nu este un ochi pe perete arată bine și ar trebui să se potrivească tuturor. Acest aparat este fără zgomot, eficient, rentabil și nu este o unitate neatractivă. Trei luni de utilizare nu reprezintă o perioadă extinsă de testare, dar sunt foarte mulțumit de această achiziție. Due diligence și cercetarea produselor sunt o necesitate pentru mine. Singura mea sugestie este să vă asigurați că urmați cu atenție dimensiunea puterii / capacității (Kw) a aparatului la volumele zonelor de locuit. Acesta este; potriviți suprafețele camerelor cu ieșirea unităților. Aș recomanda acest produs oricui.

Pret Mitsubishi MSZ-HR42

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs Mitsubishi MSZ-HR42 super interesant! Pretul pietei este in jur de 2000 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Mitsubishi MSZ-HR42
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare