REVIEW – NEI 50NE5000 – Pret redus!

NEI 50NE5000 este numele televizorului pe care vreau sa vi-l prezint in articolul de fata. Este vorba despre un dispozitiv ideal pentru incaperi mari, deoarece el a fost dotat cu un ecran LED ce are o diagonala de 50 inch, adica 125 de centimetri.

Din punctul meu de vedere, dispozitivul este modern si se va integra perfect in orice camera, indiferent de modul in care aceasta a fost amenajata. El vine impreuna cu un sport format din doua picioare, ce asigura o stabilitate excelenta, scapandu-va de grija unui accident mai putin fericit.

NEI 50NE5000 nu este un televizor Smart, insa fiti fara grija! Datorita conectorilor pe care ii detine, veti putea reda continut media de pe: telefoane, laptop, PC, HDD, USB si orice alt tip de dispozitiv extern. Iata lista acestora: Slot CI+, intrari USB, porturi HDMI, intrare PC, iesire audio, minijack casti de 3.5 mm si nu numai.

Review NEI 50NE5000

Filmele, serialele si transmisiunile favorite vor fi urmarite la o calitate foarte buna. Rezolutia Full HD suportata de televizor isi va face simtita prezenta. Imaginile afisate vor fi compuse din culori vii, naturale, un contrast puternic, dar si nuante de negru bune.

Pentru ca experienta sa fie una completa, TV-ul foloseste un sistem audio stereo performant. Acesta are o iesire de 2 x 10 W, fiind asadar destul de puternic chiar si pentru incaperile ceva mai mari. In plus, datorita caracteristicilor superioare de sunet, el va fi redat intotdeauna intr-un mod calitativ.

Pret NEI 50NE5000

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca tinem cont de toate cele prezentate, putem spune faptul ca NEI 50NE5000 este un televizor ce poate fi achizitionat la un raport pret/performante bun. Asadar, eu il recomand! In magazinele de profil poate fi gasit la un pret mediu de 1800 RON, insa eu am descoperit pentru voi o oferta mult mai buna, ce poate fi vazuta cu un click pe link-ul de mai jos!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
NEI 50NE5000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare