REVIEW – Televizor LED Smart LG 65UH668V, 4K Ultra HD

Salut, prieteni! LG 65UH668V este numele televizorului pe care eu vi-l voi prezenta in randurile ce urmeaza. Este un model premium, ce ne incanta cu o multime de caracteristici si functii la cele mai inalte standarde. Va recomand sa cititi articolul complet, pentru ca la final veti afla de unde il puteti achizitiona la cel mai mic pret din Romania!

LG 65UH668V are un ecran LED cu o diagonala generoasa, de 164 cm. Acesta suporta super rezolutia 4K Ultra HD, deci veti fi rasfatati cu imagini redate la cea mai buna calitate. De asemenea, este un Smart TV performant, ce foloseste sistemul de operare webOS 3.0 Acesta a fost creat pentru a va oferi o navigare rapida si usoara pe internet, pentru ca voi sa va bucurati de continutul online preferat.

LG 65UH668V review pareri

Televizorul are un design elegant, dar care va va oferi, in acelasi timp, un aer de modernism locuintei. Standul este format dintr-un picior lat si curbat, care are un aspect extrem de reusit. Cel mai important aspect este insa ca acesta ofera o stabilitate de exceptie dispozitivului. Modelul se va potrivi cel mai bine in camera de zi, cel putin asta este parerea mea, acolo unde va puteti bucura de el impreuna cu prietenii si familia.

Review LG 65UH668V

LG 65UH668V suporta rezolutia maxima de 3840 x 2160 pixeli si ofera imaginile la un aspect de 16:9. Experienta vizuala cu acest model va fi una de o calitate foarte buna, pentru ca imaginile vor fi create din culori vii si naturale, dar vor beneficia si de un contrast puternic. Nici nu are cum sa fie altfel, pentru ca dispozitivul beneficiaza de o multime de caracteristici superioare de imagine, cum ar fi: 100 Hz, Wide viewing angle, True black, ColorPrime Pro, 3D Color Mapping, Local Dimming, HDR Pro, UHD Mastering Engine, Resolution Upscaler: 4K Upscaler, HDR Effect, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Picture Mode si Aspect Ratio.

Pret LG 65UH668V

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe langa toate astea, televizorul mai beneficiaza de inca cateva zeci de caracteristici speciale. Chiar daca lista este una lunga, nu am cum sa nu vi le prezint, deoarece cred eu ca veti ramane placut surprinsi. Caracteristicile speciale sunt: Processor : Quad Core DTV Recording (Via Extenal HDD,USB) Time Shift (Via External HDD, USB) Quick Start Mobile App(LG TV Plus) External Device App Download for USB Block access to harmful site SIMPLINK (HDMI CEC) HID Keyboard / Mouse On/Off Timer Auto off / Auto Sleep Sleep Timer e-Manual DLNA Miracast WiDi WebOS 3.0 Magic Zoom Magic Mobile Connection My Channels My Starter Channel Advisor Multi-view LG Smart World.

Asa cum va spuneam, LG 65UH668V este un Smart TV performant, asta datorita sistemului webOS 3.0, care permite o navigare rapida si usoara pe internet. Totusi, daca nu puneti pret pe aceasta functie, probabil vreti sa stiti care sunt posibilitatile de conectare ale surselor externe. 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65UH668V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: LG, Televizoare