REVIEW – Star-Light 24DM2200 – Caracteristici si pareri!

Star-Light 24DM2200 este un televizor simplu, dar de o calitate peste medie, el fiind foarte apreciat in randul cumparatorilor, cei care l-au notat pozitiv. Designul acestui dispozitiv este unul modern, culoarea sa fiind cea neagra, astfel ca el sa se integreze fara probleme in orice tip de ambient.

Modelul a fost dotat cu un ecran LED de 60 cm in diagonala, ceea ce il face ideal pentru dormitoare, birouri, bucatarii sau alte camere de mici dimensiuni. El vine impreuna cu un suport format din doua picioare, care va asigura o stabilitate buna pentru situatia in care il veti plasa pe o suprafata plana.

Review Star-Light 24DM2200

Star-Light 24DM2200 poate juca un dublu rol, deoarece poate fi folosit atat ca monitor, cat si ca televizor. In plus, veti putea reda continut media si de pe alte dispozitive externe. Acest lucru este posibil cu ajutorul conectorilor din dotare, care sunt: Slot CI+, intrare PC D-sub 15 pini, intrare USB, component, Scart, minijack de 3.5 mm, dar si port HDMI.

Televizorul ofera imagini la o rezolutie High Definition, insa calitatea lor este una buna. Ecranul detine caracteristici bune video, cum ar fi: timp de raspuns de 8.5 ms, luminozitate de 180 cd/mp, contrast nativ de 2800:1 sau unghi de vizibilitate de 178 grade.

Pret Star-Light 24DM2200

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu in ultimul rand, vreau sa va spun faptul ca TV-ul vine cu un sistem audio stereo ce are o iesire de 2 x 10 W. Consider ca puterea sunetului este una suficienta daca tinem cont de dimensiunea dispozitivului, iar claritatea sa este una buna.

Recomand acest televizor pentru persoanele care isi doresc un model de mici dimensiuni, calitativ, dar si ieftin. Star-Light 24DM2200 poate fi gasit la o oferta medie de 800 RON, insa eu am descoperit un pret mult mai bun pentru model, pe care va invit sa-l vedeti cu un click pe link-ul de sub articol!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Star-Light 24DM2200
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare