REVIEW – Horizon 55HL8530U – Pretul performantei!

Horizon 55HL8530U este un super televizor dedicat chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti, iar in randurile urmatoare va voi prezenta totul despre el! Modelul incanta cu un design modern si elegant, ce ii permite integrarea fara probleme in orice camera, indiferent de modul in care a fost amenajata.

Datorita ecranului generos de 140 cm in diagonala, recomand dispozitivul pentru livinguri, acolo unde va veti putea bucura de performantele lui impreuna cu toti membri familiei! Vorbim despre un TV Smart ce este foarte usor de utilizat. Cu doar o apasare de telecomanda, veti fi conectati instant la continutul dorit din mediul online.

Review Horizon 55HL8530U

Horizon 55HL8530U vine cu o multime de aplicatii web gata instalate, dar si cu alte optiuni speciale ce va vor fi de un real folos. In plus, conectarea la internet se face prin WI-FI sau LAN, iar ceilalti conectori va vor permite sa redati continut si de pe alte surse. Acestia sunt: Slot CI+, porturi HDMI, intrari USB, iesire audio, miinjack pentru casti de 3.5 mm, si nu numai!

Televizorul incanta de-a dreptul la capitolul video! Acesta suporta rezolutia 4K Ultra HD, astfel ca voi sa va bucurati de filmele si transmisiunile preferate la o calitate premium. Veti fi captivati de imaginile redate, deoarece naturaletea lor va fi una excelenta.

Pret Horizon 55HL8530U

Recomandarea noastra -> AICI!

In plus, acest super TV surprinde placut si cu un sistem audio de o buna calitate! El este unul stereo, iar iesirea sunetului RMS este de 20 W. Sunetul este redat la o calitate peste medie, iar asta indiferent de nivelul volumului pe care il veti utiliza.

Recomand Horizon 55HL8530U chiar si celor mai pretentiosi dintre voi deoarece, dupa cum se poate vedea, el detine toate functiile pe care vi le puteti dori. Pretul mediu de achizitie este de aproximativ 3500 RON, dar eu am descoperit o oferta mai avantajoasa, pe care o vedeti cu un simplu click pe unul dintre butoanele din articol.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 55HL8530U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare