REVIEW – Toshiba 32W1753DG – Informatii si pareri!

Va invit ca astazi sa descoperim impreuna toate informatiile despre televizorul Toshiba 32W1753DG. Asadar, va recomand sa cititi articolul complet. Modelul are un design modern, ce ii permite sa se potriveasca in orice ambient. El poate fi plasat pe perete cu ajutorul unui suport VESA, sau pe o comoda, asta cu suportul din dotare.

Ecranul acestui televizor are o diagonala de 81 cm, ceea ce il face perfect pentru dormitoare sau livinguri de dimensiuni medii/mici. Rezolutia suportata de model este una High Definition, insa datorita caracteristicilor superioare de imagini, calitatea va fi una destul de buna.

Asa cum va spuneam, Toshiba 32W1753DG ofera imagini bune. Acestea vor fi afisate la 1366 x 768 pixeli, iar aspectul lor va fi unul de 16:9. In plus, modelul ofera un contrast puternic, dar si nuante de negru bine definite.

Review Toshiba 32W1753DG

Data fiind dimensiunea dispozitivului, putem spune faptul ca sunetul este unul decent. Sistemul audio este de tip stereo, iar iesirea RMS este de 2 x 6 W. Chiar si in situatiile in care alegeti sa folositi un nivel ridicat la volumului, sunetul va avea o claritate buna, fara distorsiuni.

Pe langa toate cele prezentate, trebuie sa mai stiti faptul ca televizorul vine si cu optiuni precum: Mod Hotel, Teletext, Child Lock si nu numai.

De asemenea, el a fost dotat si cu toti conectorii ce va permit redarea de continut de pe orice tip de sursa externa. Ei sunt: 2 intrari USB, intrare video composite, Slot CI+, intrare component, intrare Scart, minijack de 3.5 mm, plus 3 porturi HDMI.

Pret Toshiba 32W1753DG

Recomandarea noastra -> AICI!

Consider ca Toshiba 32W1753DG este un televizor simplu, insa de o calitate buna si care vine la un pret corect raportat la performante de aproximativ 1200 RON. Eu v-am pregatit de asemenea si o surpriza, deoarece am gasit produsul la o reducere pe care va invit sa o descoperiti singuri. Succes!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 32W1753DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare