REVIEW – LG 28MT42VF-PZ – Oferta irezistibila!

LG 28MT42VF-PZ este televizorul pe care tocmai am terminat sa-l testez. Va invit acum sa cititi acest review, deoarece mi-am propus sa va prezint tot ceea ce am aflat despre el, dar si opinia mea. Modelul are un aspect simplu, insa modern, ceea ce ii permite potrivirea in orice camera, culoarea sa fiind cea neagra.

Impreuna cu dispozitivul, veti primi si un suport format din doua picioare, el fiind util pentru situatia in care doriti plasarea sa pe o comoda, spre exemplu. Diagonala ecranului atinge o dimensiune de 69 cm, iar din acest motiv recomand modelul pentru camere mici, cum ar fi: dormitoare, holuri sau bucatarii.

Review LG 28MT42VF-PZ

Rezolutia oferita de LG 28MT42VF-PZ este High Definition. Totusi, in timpul testelor am constat faptul ca imaginile au o calitate buna, apropiata de cea Full HD. Culorile redate sunt naturale, iar contrastul destul de puternic.

Sistemul audio este unul stereo, iar iesirea sa de 2 x 5 W. In opinia mea, puterea este suficienta pentru incaperi de dimensiuni mici. Sunetul este redat intr-un mod clar si fara distorsiuni, chiar si in momentele in care veti folosi un nivel al volumului ceva mai ridicat.

Pret LG 28MT42VF-PZ

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest televizor nu este unul Smart, insa fiti fara grija. Veti putea reda continutul preferat direct de pe un hard extern, stick USB, laptop, PC, tableta, telefon si orice alt dispozitiv extern. Spun asta, deoarece TV-ul a fost dotat cu toti conectorii necesari: Slot CI+, intrare component, iesire audio, intrare USB si port HDMI.

In concluzie, consider ca LG 28MT42VF-PZ este un televizor ce ofera strictul necesar si de aceea il recomand cu drag. In plus, el poate fi gasit la un pret foarte bun, de doar 1000 RON.

Daca va doriti acest TV LG, atunci va recomand sa dati un click pe unul dintre link-urile din articol, deoarece acolo este locul unde eu l-am gasit la o super reducere. Succes!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 28MT42VF-PZ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare