REVIEW – Sharp 40FI5122E – Un TV HD 1080p la pretul tau preferat !

Dragi prieteni! Va invit sa descoperiti din randurile de mai jos totul despre acest produs pe care l-am testat. Veti afla informatii utile despre el!

Noua mea achizitie Sharp  40FI5122E are o rezoluție HD de 1080p. Acest televizor de înaltă definiție.  Functia Full HD oferă detalii de viață și o claritate sporită – ceea ce înseamnă că vă puteți așeza mai aproape de televizor fără a degrada imaginea. Tehnologia Active Motion 100 oferă o mișcare mai fină și mai multe cadre corporale, în special atunci când vizionați evenimente sportive în mișcare rapidă. Luate împreună oferă una dintre cele mai naturale, detaliate și mai fine imagini din clasa sa.

Recunoscuți pentru difuzoarele de acasă Hi-Fi și pentru caracteristicile audio, Harman Kardon au reglat acest televizor pentru îmbunătățirea sunetului . Cu un amplificator puternic și cu difuzoare de cupru de mătase, sunetul este mai clar și mai plin decât majoritatea televizoarelor cu ecran plat .

Review Sharp 40FI5122E

Acest televizor Sharp  este echipat cu un tuner Freeview HD încorporat. Acest tuner vă oferă acces la televizorul HD prin antena dvs. fără taxe de abonament. Dispunând de una sau două conexiuni USB, Sharp vă permite să conectați dispozitive de înregistrare și redare. Media Player-ul intuitiv face redarea fotografiilor, muzicii și clipurilor video un proces simplu și fără probleme.

Am asteptat de foarte mult timp aceasta functie usb si pot sa va spun ca sunt exaltat .Inregistrați-vă programele preferate prin USB.Acest televizor bine echipat, are și o priză PVR USB. PVR (Personal Video Recorder) înseamnă că puteți conecta un dispozitiv de înregistrare USB, cum ar fi unitatea hard disk sau un stick de memorie, și puteți înregistra programele TV folosind EPG (Electronic Program Guide).

Pret Sharp 40FI5122E

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea  Sharp  40FI5122E are trei intrari HDMI. Suficient pentru un player Blu-ray, set-top box și consola de jocuri. Pentru sursele mai vechi, are intrări SCART, componente și compozite – mai greu de găsit pe televizoarele moderne,un soclu pentru căști  care vă permite să ascultați în mod privat sau, împreună cu ieșirea digitală, vă permite să conectați un difuzor activ sau o bara de sunet mai bună calitate.

Daca va place aceasta nou super combinatie pe care am am gasit-o va pot spune ca este la un pre bun de 1666 de lei .Am descopierit-o intamplator  pe un link pe care vi-l impartasesc si voua.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp 40FI5122E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare