REVIEW – Sony 75ZF9 SUPER PRET !

Haideti la un nou review super interesant pentru dvs.Vom afla tot ce trebuie despre acest produs minunat si veti sti daca este ce va trebuie pentru achizitionarea lui.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Seria Master Master lansată recent reprezintă noul punct de pornire al gamei de televizoare Sony. Acesta este conceput pentru a produce o imagine mai aproape de intenția directorului decât a făcut vreodată orice televiziune disponibilă pe piață.Televizorul este mare, dar nu trebuie decât să fie. Ramele sunt în jurul valorii de 1 cm de-a lungul părții superioare și laterale și la 2 cm de-a lungul părții de jos și prezintă un finisaj inteligent, pătat, pe care Sony spune că este derivat din cel al unei camere DSLR.Cele două picioare ale televizoarelor, care au în mod clar o sarcină serioasă de suportat (38,5kg, pentru a fi precise), își ascund puterea, fiind destul de ciudate în spate, dar destul de delicate în față. Există o singură poziție în care picioarele pot fi poziționate, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o bucată largă de mobilier pentru ca televizorul să stea în picioare.Picioarele au canale pentru a rula cablurile astfel încât acestea să fie ascunse de vedere și conexiunile pot fi ascunse în spatele panourilor detașabile. În ansamblu, este un design destul de curat și atent.

Review Sony 75ZF9

La fel ca și în cazul tuturor televizoarelor curente de bază ale Sony, ZF9 utilizează sistemul de operare Android TV al Google, aici pe versiunea 8.0. Și în timp ce alte televizoare Android nu dispun de hub-ul ITV și de cele 4 aplicații, Sony le adaugă ca parte a pachetului YouView, ceea ce face ca accesarea conținutului de captură să fie mai intuitivă decât ar putea fi altfel. Selectarea generală a aplicațiilor este, prin urmare, una dintre cele mai complete acolo. Asistentul Google este acum la bord Android TV, introducând un control vocal mai avansat și caracteristici inteligente ca difuzoare. Există chiar și un microfon construit direct în cadrul televizorului, care, teoretic, face ca întreaga experiență să se desfășoare în mod corespunzător.Este totuși nefolositor în uz. Nu în termeni de înțelegere, pe care am considerat a fi excelenți, dar în ceea ce privește ceea ce Google Assistant este capabil să controleze. Comutarea intrărilor este dincolo de limitele integrării sale, se pare că, la fel cum activează și presetarea imaginii de joc, aplicațiile de deschidere și găsirea principalelor utilizări în filmele și televizele Google Play.In mod neobisnuit, presetarea Vivid a lui ZF9 este cel mai bun loc pentru a incepe atunci cand vine vorba de continutul HDR – chiar daca exageraza putin cateva defecte. Ridică luminozitatea maximă a setului, făcând o imagine mai dinamică și mai dramatică.În orice caz, negrii mai puțin negri ai lui ZF9 sunt mai murdari decât cei mai buni din clasă și înghiți mai multe detalii, rezultând mai puține vedete vizibile.În plus, Sony suferă de înflorire surprinzător de severă din lumina de fundal, cu elemente strălucitoare de scene întunecate, înconjurate de lumină neuniformă.

Pret Sony 75ZF9

Recomandarea noastra -> AICI!

Este cel mai pronunțat când apare ceva strălucitor lângă barele negre din partea de sus sau de jos, dar este, de asemenea, vizibil și în anumite părți ale imaginii principale, într-o măsură care poate distrage atenția. La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproapte …. lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 75ZF9
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare