Televizor Smart LED LG 43LF630V – Un televizor pentru pretentiosi

Televizorul Smart LED LG 43LF630V a fost lansat in 2015 si este unul dintre cele mai bine vandute televizoare ale acestei firme. Asta pentru ca raportul calitate pret este unul excelent, iar cei de la LG nu au facut niciodata rabat de la calitate.

LG 43LF630V

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Ca design, LG 43LF630V este in tonul altor televizoare LG din gama smart. Este foarte elegant, iar piciorul ii da o nota aparte. Este asemeni unei talpi, ducand cu gandul la designul unui monitor.

Rama prezinta usoare insertii metalice , atat in partea superioara cat si in cea inferioara. Desi nu este un televizor slim, deoarece are displayul de tip direct LED, insa nu arata rau deloc.

Review LG 43LF630V

Cu o diagonala de 109 cm si o rezolutie full HD, acest televizor ofera o imagine excelenta. Tehnologiile care ajuta la o redare la o calitate inalta a imaginii sunt Active Noise Reduction, Natural Color, Motion Eye Care, Real Cinema 24p, Contents Optimizer, Triple XD Engine, Dynamic Color White, dar si altele.

Toate aceste caracteristici sunt dublate de un sunet pe masura. Cu o putere de 20 w sistemul stereo incorporat isi face treaba cu brio, ajutat si de tehnologiile Smart Sound Mode, Wireless Sound Sync, Opticat Sound Sync, Sound Optimizer, DTS, Dolby Digital, Virtual Surround.

 

In ceea ce priveste experienta smart acest televizor nu ramane deloc dator. Sistemul de operare este imbunatatit fata de cele precedente folosindu-se o versiune imbunatatita. Astfel ca acum puteti naviga mult mai rapid si mai usor.

LG 43LF630V vine la pachet cu un arsenal impresionant de componente pentru conectivitate. Este prevazut cu doi conectori pentru semnal Satelit sau Cablu/Antena. Este dotat cu tunere digitale de tip DVB-S, DVB-C si DVB-T2 si tuner analogic si nu lipseste nici slotul pentru CAM CARD in standard CI+ .

A devenit un “standard” dotarea la acest nivel cu 3 porturi USB 2.0 care pot fi utilizate pentru conectarea unui HDD extern pentru redarea de fisiere multimedia sau inregistrarea emisiunilor digitale pe HDD.

Pret LG 43LF630V

Recomandarea noastra -> AICI!

Deasemenea la LG 43LF630V gasim pe lateral si 3 porturi HDMI 1.4, din care unul prevazut cu ARC (Audio Return Channel) si nelipsitii conectori analogic SCART si video-component.

Pe partea audio avem iesire optica digitala cu DTS passthrough si bineinteles, iesire audio analogica RCA si pentru casti.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Televizoare