Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55DX600E, 4K Ultra HD- Design elegant si rezolutie incredibila !

In articolul de astazi vorbim depre un televizor cu un design premiul , capabil sa ofera imagini 4k extraordinare si un sistem inteligent TV . Este vorba de noul model Panasonic TX-55DX600E care ne ofera calitatea specifica a imaginilor UHD 4K pe o diagonala generoasa de 139 cm si multe alte functii de ultima generatie care ruleaza pe noul sistem de operare Firefox OS.

Se remarca printr-un design elegant , uncran UHD 4K de 55inch , un sunet puternic si clar si multe functii Smart.

Asadar designul este unul modern si foarte atragator fiind inspirat din aspectul premium al mobilierului de lux , fiind conceput printr-o combinatie de matal si material trasnparent intr-un cadru foarte usor si cu un stand reclabil.

Televizorul masoara 77.6 x 124.4 x6.9 cm si o greutate de 18 kg  . In plsu , puteti fixa televizorul pe oricare perete al casei dumneavoastra cu ajutorul suportului de perete VESA 400 X 400 care se  monteaza foarte simplu si usor .Acest suport este optional si se achizitioneaza separat.

televizor-led-smart-Panasonic TX-55DX600E

Display-ul  noului televizor Smart Tv Panasonic TX-55DX600E dispune si de o  diagonala generoasa de 139 cm care ofera o rezolutie ULTRA HD4K 3840 x 2160 pixeli si de un contrast dinamic excelent , fiind capabil sa ofere imagini foarte clare  si culori vii si naturale la un unghi destul de larg de vizualizare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o experienta vizuala uimitoare.

Review Panasonic TX-55DX600E

Televizorul Panasonic are integrat si un sistem audio 2.0 care este format din doua difuzoare stereo  de 20w (2 x10 w) care este ajutat de tehnologia superioara de sunet VR-AUDIO True Surround , ce va ofera un sunt clar si fara distorsini chiar si la un volum mai ridicat.

Aveti impresia ca va mai degraba va uitati pe o fereastra decat la un televizor , datorita rezolutiei incredibile de 3840 x 2160 pixeli care va ofera imagini UHD 4K incredibil de detaliate si impecabile,

Un motor de precesare  Quad Core Pro care este considerat cel mai bun in industria televizoarelor si este folosit pentru a procesa si analiza foarte rapid functii intelegente avansate  , rezultatul fiind o iimbunatatire a perfoarmatei de procesare si o utilizare foarte comoda a functiilor intelegidente.

Pret Panasonic TX-55DX600E

Recomandarea noastra -> AICI!

Panasonic TX-55DX600E vine echipat si cu un  tuner digital si un slot CI+ ce va permite receptionarea trasnmisiunilor TV digitale sau HD fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-55DX600E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Panasonic, Televizoare