Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 55W807C, Full HD – Un partener foarte apreciat in viata ta

Astazi vom vorbi in acest articol despre un superb model de TV Led, Sony 55W807C care șochează prin perfecțiunea design-ului. Cadrul din jurul ecranului său este super-subțire, se extinde de-abia o jumătate de centimetru dincolo de extremitățile imaginii.

Sony 55W807C

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In materie de imagine modelul Sony 55W807C Seria LED TV are o calitate foarte buna a imaginii. Afiseaza o rezolutie maxima de 1920 x 1080, si un aspect de imagine de 16:9. Diagonala ecranului este de 139 cm.

El include, de asemenea, Android noul sistem de televiziune inteligent. După cum sa mai discutat, Android TV nu ne-au convins pe deplin că este saltul înainte pentru televizoare inteligente la care speram noi. Dar se pot instala o multime de aplicatii care sa il faca mai interesant.

Jocuri sau anumite aplicatii de televiziune vor face din acest Tv un partener foarte apreciat in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, imaginea arata bine când va fi privita din lateral. Suporta pana la 178 / 178 grade si tehnologia de afisare a ecranului este de tip Direct LED.

Review Sony 55W807C

Sa vorbim despre conectivitate. Pe Sony 55W807C conexiunile sunt extinse. Pentru inceput putem spune ca aveți 4 porturi HDMI, complete cu MHL folosind si compatibilitatea cu orice telefon mobil compatibil.

Există atât LAN și si dispune de acces la rețea Wi-Fi, plus un trio de sloturi USB, pe care se poate folosi fie pentru redarea conținutului de pe dispozitive de stocare USB sau de înregistrare pe stik USB sau HDD. Are preinstalate toate codecurile asa ca te vei bucura de o mare varietate de fisiere video si audio.

Pret Sony 55W807C

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea de sunet, Sony 55W807C vine cu o putere de 2 x 10 W. Caracteristicile unui sunet clar sunt si de calitate vin cu Dolby Digital Plus / Pulse si Clear Phase Speaker. Dispune de un tuner digital de tip Tuner digital DVB-T, DVB-C, SCART, 1 x RF in si un Slot CI+.

Putem spune ca este un televizor interesant pentru dotarile pe care le are, si poate sa satisfaca orice utilizator foarte pretentios. Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 4.799 de lei.

 

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare