Televizor Curbat Smart 3D OLED LG, 139 cm, 55EG910V, Full HD- Cea mai buna nuanta de negru posibila !

Buna! In articolul de astazi va voi prezenta un nou televizor cu ecran curbat de la  LG. Este vorba despre noul model LG 55EG910V care vine echipat cu o rezolutie Full HD Oled  care va ofera imagini incredibil de reale.

Cu ajutorul pixelilor auto-iluminati , va veti bucura de cea mai buna nuanta de negru , care este perfecta pentru scenele mai intunecate cara vor prinde viata .

    Descriere LG 55EG910V

Acum consistenta culorilor si a claritatii imaginii, din orice unghi este posibila doar cu acest televizor de la LG Curved OLED .

Culorile sunt mai naturale ca niciodata cu ajutorul pixelilor auto-iluminati , care imbunatatesc semnificativ experienta de vizualizare indiferent de continutul redat de dumneavoastra. Este atat de real incat va veti simti chiar in mijlocul actiunii.

televizor-curbat-smart-3d-oled-LG 55EG910V

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Clear Motion este o tehnologie care ofera o viteza de raspuns incredibila pentru a oferii claritatea perfecta a imaginii chiar si in acele momente mai dinamice din timpul evenimentelor sportive sau a filmelor.

Review LG 55EG910V

Pixeli OLED sunt auto-iluminati deorece se pot aprinde si stinge induvidual . Acest lucru permite o gama superba de contrast , de la cel mai aprins alb pana la cel mai intens negru .

LG 55EG910V detine, WEBOS 2.0 si este creat special prentru a fi cat mai usor si placut de utilizat. Nu va ramene decat sa va relaxati uitandu-va la un film impreuna cu familia si prietenii dvs.

Modelul 55EG910V va ofera si un sunet de calitate datorita sistemului Ultra Surround care imbogateste experienta de vizualizare 4K. Acest televizor are un design Ultra Slim  carecombina perfect avantajele imaginii de calitate cu designul subtire .

Televizorul LG 55EG910V vine si cu un tuner digital de tip DVB-T2 care va ajuta sa receptionati trasnmisiuni TV digitale sau HD fara a mai avea nevoie de un decodor extern .

Pret LG 55EG910V

Recomandarea noastra -> AICI!

Este un televizor cu o diagonala  de 139 cm , de tip LED , o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 , dispune de conversie de la 2D la 3D si de corectare imagine 3D.  In plus , vine si cu un player multimedia integrat cu ajutorul caruia puteti vizualiza continutul dvs preferat direct dupa un stick sau un hdd extern . LG 55EG910V este un televizor cu multe functii inteligente , un ecran uimitor Curbat si un pret de aproximativ 8.000 lei

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
55EG910V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: LG, Televizoare