REVIEW – Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, UE55MU6479, 4K Ultra HD, Super calitate!

Astazi ne vom ocupa de un produs foarte interesant. Vom face un review asupra caracteristicilor lui Samsung UE55MU6479 care vine cu un ecran mare ce suporta rezolutii Ultra HD si 4K. Hai sa descoperim impreuna acest minunat televizor in acest articol.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca acest televizor vine pregatit pentru divertisment la domicilu de cea mai buna calitate. Designul revolutionar, rama subtire si ecranul luminos sunt primele lucruri pe care le vei observa imediat ce il scoti din cutie. Vei descoperi si solutia pentru gestiunea conexiunilor externe, care se numeste One Connect, deci acum cablurile tale nu vor mai sta incurcate niciodata.

Review Samsung UE55MU6479

Cat despre procesarea imaginii, va pot spune ca acesta vine cu tehnologia Active Crystal Color care ne va defini intr-un mod diferit culorile, care vor fi mai naturale si mult mai extinse. In plus de asta tehnologia HDR a fost mult imbunatatita, astfel ai parte de detalii realistice, cu o luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii.

Vei recunoaste din start imaginea UHD care te va “lovi” cand vei porni pentru prima data televizorul. Pe ecranul principal vei avea acces rapid la continut putand sa il previzualizezi cu usurinta, inainte de al accesa. Alta caracteristica importanta este si functia de Smart View care te va ajuta sa conectezi telefonul la tv si sa vizualizezi continutul telefonului, foarte usor.

In materie de conectare pot sa va spun ca Samsung UE55MU6479 suporta conectarea la internet prin Wi-Fi si LAN. Pe langa acest lucru are integrat si un tuner digital DVB-C, DVB-T, DVB-T2, DVB-S/S2 CI+.
Mai gasim pe televizor 2 porturi usb si 3 porturi hdmi. Televizorul este compatibil VESA la standardul de 400 x 400, si are o dimensiune fara stand de 1235.2 x 715.1 x 54.8 mm.

Pret Samsung UE55MU6479

Recomandarea noastra -> AICI!

Cat despre ecran pot sa va spun ca are 138 cm, care suporta o rezolutie 3840×2160 (Ultra HD) cu cele mai noi caracteristici de imagine: Picture Engine: UHD Up-Scaling, PQI 1500, HDR (High Dynamic Range), Micro Dimming: UHD Dimming, Active Crystal Color, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, si Natural Mode.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung UE55MU6479
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare