REVIEW – Utok U50UHD1 super pret si calitate!

Ne plac televizoarele mari si inteligente cu ajutorul carora ne putem conecta rapid la internet. De aceea am ales sa iti prezentam si astazi un astfel de model. Vom descoperi impreuna care sunt principalele avantaje ale unui nou model de la Utok si unde gasesti cel mai bun pret de pe piata.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Este vorba despre Utok U50UHD1, un model care reda imaginile la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea conventionala. Acest model de la UTOK reuseste sa iti aduca pe micul ecran imagini foarte apropiate de realitate. Cu ajutorul noului sistem Dolby Audio dtsTruSurround poti sa te simti ca la cinematograf de fiecare data cand urmaresti filmele preferate.

Review Utok U50UHD1

Utok U50UHD1 este un Smart TV cu o diagonala de 125 cm. Din cate am observat este disponibil si pe alte marime. Caracteristicile superioare ale sunetului iti permite sa redai in pana la 5 moduri sunetul asa cum iti place tie. Rezolutia ecranului este de 3840×2160 de pixeli, asa ca vei avea ocazia sa vezi si cele mai mici detalii cu peste 8 milioane de pixeli. Fiind un Smart TV, ai ocazia sa te conectezi rapid la aplicatiile preferate de pe internet. Butonul special pentru Netflix te tine conectat zilnic la serialele preferate. Fii conectat si la alte aplicatii de top in timp real prin Wi Fi.

Pret Utok U50UHD1

Recomandarea noastra -> AICI!

Aplicatia Miracast este inca o functie foarte utila cu care a fost dotat acest model. Utok U50UHD1 poate afisa toate imaginile de pe telefon sau tableta fara sa te conectezi cu cabluri. In plus ai la dispozitie 3 porturi HDMI si un slot CI+ pentru programele TV. Este disponibil pe culoare neagra, cu un design modern si foarte usor de instalat. Iti recomand cu incredere acest model de televizor. Pretul este de aproximativ 1.700 ron, dar am gasit o oferta avantajoasa pe care o poti gasi mai jos.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Utok U50UHD1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare