REVIEW – Sony KD-65XF8505B – pret de neratat!

Televizorul pe care va propun sa-l descoperim azi se numeste Sony KD-65XF8505B. Modelul impresioneaza la toate capitolele, iar cu siguranta veti fi impresionati de tot ceea ce el ofera. Ecranul sau LED are o diagonala de 65 inch, adica 164 cm.

In opinia mea, acesta are un design elegant, ce ii va permite sa se potriveasca perfect pe peretele din living, acolo unde va va da impresia ca priviti o fereastra. Totusi, daca alegeti sa-l plasati pe comoda sau in biblioteca, veti putea folosi fara probleme suportul format din cele doua picioare, deoarece acesta asigura o stabilitate buna.

Review Sony KD-65XF8505B

Sistemul audio detinut de acest TV este unul stereo, iar puterea oferita de 20 W. Datorita caracteristicilor superioare, sunetul va fi unul imbunatatit constant, astfel ca el sa fie redat la o calitate buna chiar si la un volum ridicat.

Sony KD-65XF8505B suporta rezolutia 4K Ultra HD de 3940 x 2160 pixeli, ceea ce inseamna ca experienta vizuala va fi una de exceptie. Culorile sunt de o calitate maxima, contrastul puternic, iar nuantele de negru sunt perfecte. La fel ca sunetul si imaginea va fi ajutata de cateva tehnologii speciale.

Pret Sony KD-65XF8505B

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul este un adevarat centru de distractie, deoarece este unul smart. Veti putea avea acces la continutul din mediul online cu o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda. Conectarea la internet se va face fie prin LAN, fie prin WI-Fi, dupa preferinte.

In plus, mai trebuie sa stiti faptul ca dispozitivul vine si cu: 3 intrari USB, intrare video, iesire audio, minijack casti sau 4 porturi HDMI. Asadar, aveti parte de toti conectorii necesari pentru a putea conecta la noul televizor surse externe.

Sony KD-65XF8505B are un pret de aproximativ 10930 RON in piata de specialitate, insa daca veti da click pe butonul de mai jos, il veti gasi la o reducere de neratat!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony KD-65XF8505B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare