Televizor LED Smart LG, 100 cm, 40UH630V, 4K Ultra HD- O super rezolutie ULTRA HD 4K!

Buna ziua!  Televizorul LED Smart LG 40UH630V va  fi  modelul pe care vi-l prezint in articolul de astazi. Este un televizor cu o rezolutie uimitoare si vine echipat cu noua tehnologie HDR PRO ultra HD4K care este si unul dintre secretele din spatele performantei HD ale televizoarelor care au un panou TV special realizata , IPS 3K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD .

Va puteti bucura de acum de un spectru larg de culori si nuante coloristice despre care nici nu ati stiut ca pot existata. Veti vedea lumea cu mai multa profunzime pe masuru ce veti viziona mai mult material video , fotografii etc.

LG 40UH630V vine cu un Smart Tv webOS 3.0 care este conceput pentru a fi foarte usor de utilizat si tot ce va ramane dumneavoastra de facut este sa va realaxati in timp  sistemul de operate webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV pentru dumneavoastra.

televizor-led-smart-lg-100-cm-LG 40UH630V

LG 40UH630V are un design uimitor , care se potriveste in  orice casa moderna si spatioasa . De acum va puteti bucura de un ecram mare 4k , dar mult mai subtire chiar la dumneavoastra in living.

Review LG 40UH630V

Vine cu un sistem audio Ultra Surround care este format din doar difuzoare stereo de 20w fiecare si dispun de caracteristice de sunet precu Ultra Surround , Smart Sound Mode , Clear Voice III , Sound Mode , DTS , Optical Sound Sync , Wireless Sound sync care va imbogateste experienta de vizionare 4k.

O noua tehnologie pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucara de o calitate uimitoare a imaginii este 4k Upscaler care este capabila sa imbogateasca detaliile din transmisiuni dilme sau evenimente sportive la o calitate asemanatoare cu cea 4k , fiind capabila sa ofere imagini uimitor de clare si culori vii si naturale.

Pret LG 40UH630V

Recomandarea noastra -> AICI!

De acum va puteti bucura de continutul dumeavoastra preferat si online datorita conexiunii WI-fi oferita de noua tehnologi WI – Fi Integrata .

LG 40UH630V are o diagonala de 100 cm , o rezolutie Ultra HD 4K cu o rezolutie maxima de 3840 x 2160 care vine insotita de caracteristi superioare de imagine precum True Black , Local Dimming , HDR PRO , PMI 1400 , UHD Mastering Engine ,4k Upscaler HDR Effect , Dynamic Color Enhancer , Active Noise Reduction , Picture Mode , Aspect Ratio.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 40UH630V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: LG, Televizoare