REVIEW – Televizor Smart LED Philips 32PHS5301/12, HD

Salut, prieteni! Philips 32PHS5301/12 este numele televizorului pe care vi-l voi prezenta in acest nou review. Asadar, va invit sa cititi articolul integral pentru a afla toate detaliile legate despre el, dar, cel mai important, locul de unde il puteti cumpara la cel mai mic pret de pe piata din Romania.

Philips 32PHS530112 review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Philips 32PHS5301/12 are un design modern, ceea ce il face sa se potriveasca cu usurinta in orice tip de ambient. Avand in vedere dimensiunea lui, va recomand sa-l plasati in dormitor, pentru a va bucura la maximum de performantele sale. Suportul este foarte bine construit, din punctul meu de vedere, fiind unul plat ofera o stabilitate foarte buna dispozitivului.

Televizorul are o diagonala a ecranului sau LED de 80 cm si suporta o rezolutie HD. Trebuie sa tineti cont de faptul ca este un Smart “entry level”, deci asteptarile voastre nu ar trebui sa fie prea mari. Insa, cu toate astea, veti avea posibilitatea de a va bucura de continutul online preferat.

Review Philips 32PHS5301/12

Philips 32PHS5301/12 suporta o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, ofera imagini la un aspect de 16:9 si o luminozitate de 280 cd/mp. Chiar daca ofera continutul video la o calitate High Definition, imaginile vor fi marcate de culori vii si naturale, dar si de un contrast ridicat. Toate astea datorita tehnologiilor speciale de imbunatatire a calitatii video, printre care Pixel Plus HD.

In ciuda dimensiunii sale, televizorul are un sistem audio Stereo destul de performant, care ofera o iesire RMS de 16 W. Sunetul se va auzi clar chiar si la volumele mai ridicate, deoarece modelul opereaza urmatoarele caracteristici superioare:

  • Clear Sound
  • Infinite Surround
  • Smart Sound Mode

Pret Philips 32PHS5301/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Conectarea la internet se face prin LAN sau Wireless. Personal, prefera a doua varianta pentru ca este mult mai practica. Cu ajutorul wi-fi-ului integrat, veti scapa de cablurile atat de inestetice.

Daca nu puneti accent pe partea de Smart a dispozitivului, atunci trebuie sa va spun ca puteti conecta aproape orice tip de sursa externa pentru a vizualiza continutul preferat, deoarece dispozitivul este dotat cu:

  • Iesire audio digitala (optica)
  • 2 Intrari USB
  • Intrare video composite
  • Minijack Casti
  • 2 Porturi HDMI
  • Slot pentru card PCMCIA

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Philips 32PHS5301/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare