REVIEW – VORTEX LEDV40V-289S pret de nota 10+

Salutare! Saptamana aceasta am avut in teste un televizor inteligent care ne ofera posibilitatea sa ne conectam rapid pe internet atat pe Youtube cat si pe Netflix pentru a urmari programele favorite. In articolul de mai jos aflati mai multe detalii despre acest model de televizor si unde il gasiti online la cel mai bun pret.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Este vorba despre modelul VORTEX LEDV40V-289S, un televizor Smart Full HD. Acest produs reuseste sa ne aduca in prim plan tehnologia smart cu ajutorul careia va puteti conecta rapid pe internet si nu numai.

Review VORTEX LEDV40V-289S

Datorita celor mai noi optiuni va conectati prin Wi-Fi la internet si aveti parte de programele dorite la o calitate vizuala si audio net superioara. Imaginile sunt redate in Full HD la o rezolutie de pana la 1920×1080 pixeli. Ecranul plat are o diagonala de 101 cm si un timp de raspuns pana la 8 ms.

Va puteti conecta rapid si simplu o multime de gadget-uri prin porturile HDMI, USB, LAN, etc. VORTEX LEDV40V-289S este un televizor inteligent care are si o optiune pentru inregistrarea emisiunilor preferate. Asadar, nu iti mai faci griji ca nu aungi la timp acasa. Pui stickul de memorie in TV si emisiunile se vor inregistra automat. Poti stoca pana la 10 ore de continut transmis live de orice televiziune.

Pret VORTEX LEDV40V-289S

Recomandarea noastra -> AICI!

De acum imaginile se vad si mai clar datorita noii tehnologii LED. Este un televizor mare de 101 cm care imbunatateste la fiecare imagine constrastul si culorile astfel incat sa aveti acces la cele mai vii culori. In concluzie, televizorul LED Smart VORTEX LEDV40V-289S este potrivit pentru oricine si are un raport pret-calitate bun. Am cautat pe internet pretul acestui produs. Este in jur de 1.400 Ron. Impreuna cu colegii mei am analizat toate ofertele si am gasit o reducere potrivita pentru d-voastra pe care v-o propunem in randurile de mai jos.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
VORTEX LEDV40V-289S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare